Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 08.10.2004, 18:36   #1
mikas
Wymiatacz
 
Avatar użytkownika mikas
 
Data rejestracji: 29.03.2004
Lokalizacja: sam nie wiem :)
Posty: 661
mikas zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jaki kupić telewizor 16:9 100 Hz

Chciałem kupić telewizor 100 Hz 16:9 tak do 4000 zł. Jaką markę proponujecie, a może jakiś konkretny model. Mnie osobiście podoba się Sony KV-32CS75. Ale w jednym sklepie powiedzieli mi, że te telewizory, które produkuje Sony to nie są już te same, co kiedyś i po prostu częściej się psują. Zaproponował mi model LG 32FZ30RQ. Co wy proponujecie?
mikas jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 08.10.2004, 20:49   #2
B@rtek
Born 2 ride, ride 2 live
 
Avatar użytkownika B@rtek
 
Data rejestracji: 04.07.2004
Lokalizacja: Konin
Posty: 4,098
B@rtek niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ja mam Thomsona WZ410 w formacie 16:10 ze 100Hz i jestem zadowolony
__________________
Pozdrawiam

B@rtek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.10.2004, 20:59   #3
Maciej
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Maciej
 
Data rejestracji: 31.12.2002
Lokalizacja: PL
Posty: 7,664
Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
a teraz każdy będzie chwalił swoje ...hehe

Poczytaj może coś znajdziesz odpowiedniego dla Ciebie...:
http://www.e-tv.pl/dzialy.php?topic=3
__________________
Jak mądrze zadawać pytania
Maciej jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.10.2004, 21:22   #4
B@rtek
Born 2 ride, ride 2 live
 
Avatar użytkownika B@rtek
 
Data rejestracji: 04.07.2004
Lokalizacja: Konin
Posty: 4,098
B@rtek niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Tylu ilu jest użytkowników tyle też będzie opinii
__________________
Pozdrawiam

B@rtek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.10.2004, 21:37   #5
Kris
Nikoniarz
 
Avatar użytkownika Kris
 
Data rejestracji: 26.01.2004
Lokalizacja: Ostra łąka
Posty: 5,160
Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
No ta ja się wyłamę
Mam Panasonica 16:9 100Hz - TRZYMAJ SIĘ OD TEJ FIRMY Z DALEKA!!
Padł mi po pół roku, a te telewizory są cholernie mało odporne ja jakiekolwiek zakłócenia elektryczne. Od razu do takiego TV kup sobie jakiś mega UPS
Poza tym serwis Panasonica jest na takim niskim poziomie, że dopiero mi go zreperowali po kontakcie z Panią Dyr. d/s Handlowych oraz po tym jak ich postraszyłem UOKiK.

Pozdrawiam,
Kris jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.10.2004, 21:47   #6
mikas
Wymiatacz
 
Avatar użytkownika mikas
 
Data rejestracji: 29.03.2004
Lokalizacja: sam nie wiem :)
Posty: 661
mikas zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A ma ktoś tego Sony ?
mikas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.10.2004, 19:13   #7
Mario_10
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 06.07.2003
Lokalizacja: Kalisz
Posty: 19
Mario_10 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Telewizor 32

Cześć !
Jestem ciekaw co kupiłeś ?
Ja równiez szukam opini o telewizorze 32``
Podobno Panasonic jest awaryjny, Sony się psuje...
Pozostaje LG może FZ30RQ ?
Napiszcie jakie macie doświadczenia ?

Pozdrawiam
Mario
__________________
Niech MOC będzie z Wami
Mario_10 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.10.2004, 19:30   #8
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Smartek
 
Data rejestracji: 20.10.2002
Lokalizacja: Łódź
Posty: 8,845
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
kto wciska takie kity, ze SONY sie psuje - SONY od zawsze bylo bardzo dobra firma i nadal jest, ja mam (a wlasciwie moi rodzice) taka regule - jak kupowac telewizor, DVD to tylko SONY!
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.10.2004, 19:59   #9
Ormianin
Komandor
 
Avatar użytkownika Ormianin
 
Data rejestracji: 29.07.2002
Lokalizacja: Oława
Posty: 6,348
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
kto wciska takie kity, ze SONY sie psuje - SONY od zawsze bylo bardzo dobra firma i nadal jest, ja mam (a wlasciwie moi rodzice) taka regule - jak kupowac telewizor, DVD to tylko SONY!
pozdro

Wszystko zalezy od osobistych preferencji, ja jakos nie moge sie
przyzwyczaic do panoramy, jesli program nie jest nadawany w tej formie, to
strasznie nie lubie rozciagania obrazu do tej rodzielczosci

A tak swoja droga obecne markowe firmy typu Sony robia TV ktore wytrzymuja
gora 3-4 lata i padaja tak ze tylko pozostaje kupno nowego TV. Moj dobry
znajomy (snob okropny) kupil duzego soniaka, po 3 latach wysiadl kineskop.
To nie jest jedyna ofiara wspolczesnych Sony jakie znam.

Ja w koncu 98 roku kupilem wypasionego philipsa 29 cali i po 3 latach
bezawaryjnej idelanej pracy, padl mu jakis element na transformatorze
(podobno nowe philipsy tak maja - opinia kilku fachmenow RTV), jako ze byl
to drogi model, naprawiam ten telewizor co jakies 4 miesiace bo co chwila
ten element wysiada, kosztuje mnie to okolo 100 zl, wiec jak nastepnym
razem padnie ten podzespol to kupuje nowy telewizor, napewno nie bedzie to
Sony ani Philips.
__________________
----------
pozdrawiam
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.10.2004, 20:08   #10
kodziu
^_^ czekam na bana ;)
 
Avatar użytkownika kodziu
 
Data rejestracji: 05.03.2004
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki
Posty: 1,838
kodziu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
kto wciska takie kity, ze SONY sie psuje - SONY od zawsze bylo bardzo dobra firma i nadal jest, ja mam (a wlasciwie moi rodzice) taka regule - jak kupowac telewizor, DVD to tylko SONY!
pozdro
U mnie jest podobnie. Dwa telewizory sony 29 i 14 cali
kodziu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.10.2004, 20:09   #11
B@rtek
Born 2 ride, ride 2 live
 
Avatar użytkownika B@rtek
 
Data rejestracji: 04.07.2004
Lokalizacja: Konin
Posty: 4,098
B@rtek niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
Wszystko zalezy od osobistych preferencji, ja jakos nie moge sie
przyzwyczaic do panoramy, jesli program nie jest nadawany w tej formie, to
strasznie nie lubie rozciagania obrazu do tej rodzielczosci
Moi rodzice kupili panoramę 2 lata temu i odrazu się przyzwyczaiłem

Mam dekoder cyfrowy i mam tam ustawione 16:9 i nie zuważyłem, żeby obraz był rozciagnięty.
Nie wiem jak jest przy kablówce

Filmy na DVD są tylko w 16:9
Więc je się super ogląda

A jak są czarne pasy to naciskam na pilocie magiczny guzik i wtedy już tych pasów nie ma

Cytat:
Napisany przez kodziu
U mnie jest podobnie. Dwa telewizory sony 29 i 14 cali
U mnie też dwa Sony ale 25 cali i 21 cali oraz Thomson 32 cale

Ten Sony 25 cali ma już ponad 12 lat i nadal działa
__________________
Pozdrawiam


Ostatnio zmieniany przez B@rtek : 11.10.2004 o godz. 20:17
B@rtek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.10.2004, 20:18   #12
legion
XII
 
Avatar użytkownika legion
 
Data rejestracji: 01.06.2004
Lokalizacja: WroceK
Posty: 4,991
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
a ja proponuje philipsa
http://www.hoopla.pl/product_info.ph...a30a7a1df643a0
http://www.hoopla.pl/product_info.ph...oducts_id=3476

Ostatnio zmieniany przez legion : 11.10.2004 o godz. 20:23
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.10.2004, 20:23   #13
B@rtek
Born 2 ride, ride 2 live
 
Avatar użytkownika B@rtek
 
Data rejestracji: 04.07.2004
Lokalizacja: Konin
Posty: 4,098
B@rtek niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
Legion ale panorama musi mieć min. 32 cale

Jak dla mnie 28 cali jest za małe przy panoramie
__________________
Pozdrawiam

B@rtek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.10.2004, 20:30   #14
legion
XII
 
Avatar użytkownika legion
 
Data rejestracji: 01.06.2004
Lokalizacja: WroceK
Posty: 4,991
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
no to podalem mu tez 32 cale kolego linka ponizej

Ostatnio zmieniany przez legion : 11.10.2004 o godz. 20:49
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.10.2004, 20:46   #15
piotrek123
z innej planety
 
Avatar użytkownika piotrek123
 
Data rejestracji: 13.10.2002
Lokalizacja: Szczecin
Posty: 799
piotrek123 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Kiedyś to robili dobre telewizory, mam taki jeden 29 cali Otake sie nazywa, działa bezproblemowo od 16 lat
piotrek123 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.