Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 19.01.2004, 08:49   #1
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Wszyscy polecacie konkretny model, bo sami taki macie, to i ja tak zrobie, ale z wiekszym rozrzutem. Moje skromne grono znajomych sprawilo sobie monitorki jednoczesnie (w tym ja). Bylo hurtem, wiec taniej. W tej chwili wszyscy mamy LG Flatron F700B i NIE MA niezadowolonej z tego monitora osoby!

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.01.2004, 19:16   #2
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X.666
Wszyscy polecacie konkretny model, bo sami taki macie, to i ja tak zrobie, ale z wiekszym rozrzutem. Moje skromne grono znajomych sprawilo sobie monitorki jednoczesnie (w tym ja). Bylo hurtem, wiec taniej. W tej chwili wszyscy mamy LG Flatron F700B i NIE MA niezadowolonej z tego monitora osoby!
taaa! Te monitory są bajeczka, a wyglądem-stylizacją powalają mnie na kolana jak piękny samochód!
Ten LG jest całkowicie płaski czy to ta nadlewka?
A i co ważne to FLATRON kineskop.
Ostatnio w Komputer Swiecie byl test tanich monitów i wygrał LiteOn, no nie wiem, ale troche szok, a jakie to brzyskie cholerstwo.

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.01.2004, 19:40   #3
Zeus
Wymiatacz

Data rejestracji: 17.10.2000
Zeus zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK
Ten LG jest całkowicie płaski czy to ta nadlewka?
A i co ważne to FLATRON kineskop.
Witam LG naszczescie nie kryje ktore monitory sa zalewane szklaem a ktore nie i tak wszystkie modele EASY FLATRON sa nadlewane a zwykle FLATRONY NIE.
Pozdrawiam
p.s. ja bym bral lg f700b 1024x760 85Hz a jak chcesz lepiej to f700P. Ewentualnie jesli to nie musi byc plaski monitor to polecam 19' iiyamy http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=2614 za te kase to chyba dobry monitor

PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!!