Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 19.10.2004, 19:27   #7
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Ja mam od roku LCD'ka CTX PV722i siedemnasto calowego, zaraz po zakupieniu go BAARDZO mi sie podobal i.... teraz nadal tak jest - po roku uzywania nie stwierdzilem ZADNYCH wad, smuzenia na 25ms w ogole nie widze, pikselki zadne nie wyglasly itd. jak najbardziej polecam firme CTX - bo od pol roku mam drugi monitorek LCD LG (nie pamietam symbolu/modelu), ale 15calowy... i stwierdzam, ze to bardzo nieudany zakup , maly kat widzenia i wykonianie samego monitora bardzo drazni .

Ten CTX'ik kosztowal rok temu 2599zl dokladnie, teraz nie wiem po ile stoi, a moze juz nawet go nie produkuja - ale monitorek WART swojej ceny .
Kontrast to chyba 500:1, 25ms odswiezanie, 170stopni kat widzenia itd. - jak na tamte 'czasy' monitor ten mial BARDZO dobre parametry - w przeciagu roku (no.. troche wiecej) ceny STRASZNIE poszly w dol - wiec nic tylko kupowac LCD'ki
pozdro

Ostatnio zmieniany przez Smartek : 19.10.2004 o godz. 19:29
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: