![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaki odtwarzacz MP3 4GB, 5GB lub 6GB do okolo 900zl?
Jak juz wspomnialem w ktoryms z istniejacych tematow na forum - jakis czas temu padl mi "Creative ZEN Micro 5GB". Po wyslaniu do serwisu okazalo sie, ze nie ma mozliwosci naprawy i najprawdopodobniej dostane zwrot pieniedzy (750zl) chyba, ze uda sie znalezc identyczny model. W poniedzialek bede mial odpowiedz (w ten poniedzialek co bedzie pojutrze
![]() Z tego co czytalem i przegladalem na allegro (prawdopodobnie tam cos kupie - bo taniej..) to Zen jest jednym z tanszych i zarazem lepszych odtwarzaczy w przedziale 5GB'owcow. Jesli jednak mam mozliwosc wyboru - chcialbym wybrac JAK NAJLEPIEJ, a ewentualnie doplacic kilkadziesiat zlotych by wybor byl jak najkorzystniejszy w kategorii cena/jakosc. Widzialem iRivera H10 6GB w dosc przystepnej cenie - 899zl na allegro (nie pamietam jednak czy byla gwarancja), ale nie moge znalezc o nim zadnych testow czy tez jakichkolwiek informacji w polskim internecie ![]() Czyzby byl az tak malo popularny? chcialbym wiedziec o jego wszystkich ewentualnych wadach/bledach (tak jak w przypadku zena - psujace sie gniazdo sluchawek i rozladowywujaca sie bateria przy WYLACZONYM odtwarzaczu, choc co do tej baterii to prawdopodobnie ta wada zostala usunieta w najnowszym firmware.. - choc rowniez pewnosc zerowa..). Z innych odtwarzaczy widzialem jakiegos MPio (nie wiem czy mozna ufac tej firmie i jak juz wydawac tyle pieniedzy - wolalbym chyba cos firmowego..), moze ktos, cos wie na temat tych player'ow? model, ktory widzialem mial pojemnosc AFAIR 20GB i byl widziany jako "dysk wymienny" - co rowniez mi sie bardzo podoba... Innym odtwarzaczem (tutaj - bardzo konkurencyjnym dla zena) jest Apple iPod mini, ktory nie wydaje sie byc "mini" w porownaniu z wielkoscia zen'owa? i z tego co mi wiadomo (a duzo nie wiem) nie posiada w sobie radia i ma nieciekawe sluchawki.. Sam juz calkowicie zglupialem, a chcialbym odtwarzacz o nastepujacych parametrach: - 4, 5 lub 6GB (nie mniej i nie wiecej). - mile widziane radio (choc niekoniecznie). - player widziany jako "dysk wymienny" (brak potrzeby uzywania dodatkowego oprogramowania producenta). - cena do 900zl - a najlepiej jak najmniej ![]() - bateria wytrzymujaca minimum 6-7h ciaglego sluchania. - mile widziany dyktafon (bardzo mile ![]() - moze byc touchpad - najlepiej wyswietlacz wielkosci takiej jak zen (kilka linijek tekstu). - i jak cos jeszcze mi wpadnie do glowy to dam znac.. Jak widac wybor jest trudny.. i jesli nie znajde zadnej, interesujacej alternatywy dla zen'a - kupie ponownie jego w nadziei, ze problem z bateria zniknal.., jesli ktos ma jakies propozycje to prosze pisac.. ja zabieram sie za szukanie testow i recenzji.., cos trza wybrac. pozdro ![]() Ostatnio zmieniany przez Smartek : 15.10.2005 o godz. 21:43 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|