ja mam LAN od 3 lat ponad i moje stwierdzenie jest takie iz LanChat to syf... monzna z niego wyrzucic podgladac privy i monitorowac i inne shity...
natomiast RivChat jest szyfrowany i dlatego dobry i ma funkcje wysylania screenow i wysylanie plikow...
a co do rozmow przez LAN polecam Team Speake 2... dotychczasowo najlepszy z jakim mialem stycznosc... jest tak fajnie zbudowany ze nie wymaga konfiguracji i mozna rozmwiac przez mikrofony a takze jednoczesnie grac w gry z normalnym dzwiekiem... bo on nie zajmuje zasowbow ( czy jak tam inaczej to okreslic) karty dzwiekowej...
co do Pony Chata wedlug mnie tez jest w sumie spoko... nie ma mu za bardzo co zarzuci... ale mnie bardziej przekonal RivChat bo jest najbezpieczniejszy przynajmniej <B>chyba<B> na obecna chwile...
testowalem kiedys jeden program niestety mialem go tylko w trialu... i slodziuku nie udalo mi sie znalezc zadnego nawet do zadnej starszej wersji... niestety nawet nie pamietam jego nazwy... ale zdecydowanie byl lepszy od obecnego RivChata... produkcji rosyjskiej...
|