![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
z tego co pamietam myslales nad SX1 - i szczerze mowiac/piszac - wciaz go goraco polecam :) pozdro ;) |
moze SE t630. Uzywke sprzedalem ostatnio za 330 zl, na allegro tez bys po tyle dorwal :)
ew. jakis siemens np. cx65 |
Cytat:
|
Cytat:
heh wiem |
Cytat:
A jeśli chodzi Ci o złotówki, to pisze, że do 400 zł :P |
Cytat:
|
Cytat:
Skradziono mi niedawno Nokie 6610, więc pasowałoby się rozejrzeć za jakimś nowym... Podoba mi się Sony Ericsson K300i.. Może macie jakieś doświadczenia związane z tym telefonikiem? Może jakieś opinie o nim... :) Chyba, że polecicie jakiś inny fonik do 400 zł.. Mile widziany kolorowy wyświetlacz i polifoniczne (miałem pisać kolorowe :haha: ) dzwonki... Pozdrawiam |
stacjonarny... ludzie po rax enty taki topic jest zakładany... wyloozojcie...
|
No, wiesz, to jest juz stary i sprawdzony sposob, a z babcia i dziadkiem zawsze jest dobrze w zgodzie zyc ;p
|
Dzięki za wszystkie odpowiedzi, szczególnie podobał mi się pomysł Piotrka z Babcią.
|
|
Ja polecam jakiegoś starszego Sony Ericsson'a t68i albo t310. Kupisz takiego za ok 200 max 250zł. To są "pancerne" telefony i w stosunku do ceny mają bardzo dużo funkcji i robią dobre zdjęcia dołączanym aparatem. Wadą ich jest kiepski wyświetlacz 101x80pix i tylko 256kolorów.
|
allegro czasem ma zawyzone. Popytaj kumpli moze cos sie znajdzie. Moze jakis ciekawy model po okazyjniejszej cenie bo np. obudowa peknieta (idzie kupic potem) byle byl sprawny i nie kradziony (coraz czesciej takie :/)
Ale mozesz dostac dobry tel. do 300zl 3330 to juz przezytek i idzie go dostac za 100zl, to samo 3510i...one stoja w cenie 6310i |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:02. |