![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
wystarczy znalezc tylko odpowiedni program napisany na symbiana ![]() slyszalem, ze mozna widziec pulpit przez bluetooth'a, sterowac winampem, komorka moze sluzyc jako pilot do TV [kasprzak chyba pisal..] i wiele innych rzeczy.. do tego gry z ngage ![]() pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
Masz symbiana masz wszystko. ControlFreak - widzisz pulpit, sterujesz winampem, OGGPlay - odzczyt plikow OGG Mp3 player - to wiadomo Mapa miast, slowniki, Gry z ngage chodzą, Ir remote - sterowanie telewizorem-wszystko co ma pilota - w sx1 jest taka sobie irda i ma maly zasieg putty,ftp, - wiadomo ssh opera-widok jak normalnej www. Ogolnie wszystko co na kompa. Ja rowniez bez symbiana nie wyobrazam. Swietna sprawa, fakt ze drogie telefony sa dla niektorych, ja powoli przeskoczylem i jakos kupilem sobie. Przeszedlem z Nokii 6600 - duzo lepszy wybor to Sx1. Naprawde. Mam szara obudowe, nie wiem gdzie znalezc całą czarną.Kumpel nawet w Norwegii mi szukal nie ma poprostu. A na ClubSiemens to masarka...jakbm zamowil pokolei to z 400zl by wyszlo za sama obudowe :8.Wlasnie kupilem 512 PQI karte takze starczy mi na troche jeszcze ![]() pelno 'bajerow' jest na niego, mp3 jest, wszsytko do szczescia jest.Nastepna zmiana telefonu to chyba dopiero jak stanieja nokie N-Series (obiektyw Zeissa - to mnei rozwalilo, autofocus...) http://www.mobile-review.com/review/...amera-en.shtml http://www.mobile-review.com/review/nokia-n90-en.shtml
![]() |
![]() |
#3 |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
@Damianos jak kupiłem u siebie na miejscu, czyli w Koninie
![]() Ale nie w Erze, tylko od takiego jednego gościa ![]() Wcześniej sprzedałem E398 ![]() Proponuję ci zrobić tak, że kup jakiś telefon, który się dobrze sprzedaje i chodzi w dobrej cenie i wystaw go na allegro ![]() Później sobie kupisz SX1, a powiem, że naprawde warto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Co do tego całego Symbiana.. jest może na necie jakiś jego symulator? Tak, żeby sprawdzić, jak to wygląda w praktyce.
![]() |
![]() |
|
|