![]() |
:idea: Najlepiej odrazu zaszyj sobie gps pod skórę i problem rozwiązany
|
Cytat:
|
Cytat:
I tu dobrze kolega radzi na tym abonamencie jest maly wybor telefonow w rozszadnych pieniadzach ja wybralem 12 miesiecy 50 min +3 bezplatne numery + 66 min z abonamentu |
Ja jak zwykle to samo - nie bierz telefonu, a skorzystaj z ProPozycji na swoich warunkach :>
|
Sagem My X8 też super :)
|
Sony Ericcson K500i, bardzo fajny telefonik :)
|
Sony Ericsson T630 spełnia twoje w/w oczekiwania ,dodatkowo ma jeszcze bluetooth[czy jakos tak]dyktafonik i pare mniej waznych pierdołek :)
|
Jaki telefon (umowa mi się kończy)
Witam!
Jak część z Was wie, posiadam telefonik SonyEricsson T310 w Idei, w taryfie Nowa Idea Optima 30. Niedawno dostałem SMS że przygotowali dla mnie ProPozycję i żebym się zgłosił do salonu Idei. Olałem. Okradali mnie w końcu już 2 lata ;) Ostatnio dzwonili i mój ojciec z babką gadał. Chcą mi obniżyć abonament o połowę chyba i dać 20MB GPRS + umowa na 12 msc. Inna opcja to przejście na Jedną Ideę 25 i też coś tam mi chcą wcisnąć. Jak na mój gust chcą mnie wyrąbać ;) Chyba będę rezygnował jednak. Ale nie wiem co dalej. Ten telefon dam ojcu i wypadałoby kupić sobie nowy. I teraz dla Was zadanie: jaki telefon polecacie i na jakich warunkach(karta/abon./mix) w jakiej sieci i tak po krótku przedstawić mi wady/zalety tego co polecacie ;) A co do moich preferencji dotyczących telefonu to: 1. Nieosiągalne marzenie: SonyEricsson P800, P900 2. Też chyba nieosiągalne z powodu ceny: jakiś telefon z SymbianOS 3. j.w. - SonyEricsson k700 4. Chyba bardziej osiągalne, ba, tanie: Sony Ericsson T630 A co mi powiecie o Sagemach? Czyli moje kryteria: 1. Kolorowy, duży wyświetlacz 2. Polifonia, mms, itd. 3. Aparat (choc moze bym przezyl bez) 4. Java 5. Irda To chyba tyle ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:01. |