![]() |
Cytat:
|
Cytat:
W każdym bądź razie... bez urazy, bo nie było moim celem obrażanie Ciebie, a jedynie abyś troszkę się zastanowił, zanim zaczniesz ponownie w przyszłości kogoś bez powodu wyzywać od złodziei. Mnie to obojętne w sumie, ale uważaj na takie zbyt "luźne" wyrażanie swoich opinii. Uwierz, że takie oskarżenie może się źle skończyć i należy w każdej sytuacji prawie ważyć słowa ;) Pozdrawiam |
SonyEricsson K500i :spoko:
Pozdro ;) |
Cytat:
|
Za to w erze jest dostepny za 99zl :P
tylko ze roznie z nim jest, w niektorych miastach ich nie ma i trzeba czekac, w innych sa dostepne bez problemu.... |
Ilość załączników: 1
Ja polecam taki : (oczywiscie zart:))
|
Cytat:
@MariuszV: Dobre ;) |
Cytat:
Cos za cos. @Proton - :piwo: |
Od woczoraj mam SX1 :D
@Posłany mogę ci go polecić :taktak: Tylko narazie ćwiczę pisanie na klawiaturze i obsługę symbiana :taktak: Ale wiem jedno, że na fona bez symbiana juz nie wrócę :nie: :) |
@Bartek ile za niego dales?czarny?
Ja dzis znowu bylem w germanosie w legnicy, pytam czy jest zamowiony tel.dla mnie i oczywiscie nie ma. Babka powiedziala ze beda jak zostanie przydzielona jakas partia telefonow na Polske...mowila tez ze jest ich tak malo bo wycofuja je juz z rynku. W sumie nic nowego sie nie dowiedzialem i nadal czekam... :( |
Cytat:
|
ja juz wczesniej slyszalem o tym na forum o sx www.sx1.pl
na forum siemensiaka tez sie pytalem i jeden user co ostatnio kupil mowil ze w calej warszawie szukal i mial duze z tym problemy aby go znalezc. Pisal tez ze dostaw sx1 w Wawie juz nie bedzie... |
Cytat:
|
Cytat:
wystarczy znalezc tylko odpowiedni program napisany na symbiana :) slyszalem, ze mozna widziec pulpit przez bluetooth'a, sterowac winampem, komorka moze sluzyc jako pilot do TV [kasprzak chyba pisal..] i wiele innych rzeczy.. do tego gry z ngage :) pozdro ;) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:32. |