Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jaki telefon (umowa mi się kończy) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jaki-telefon-umowa-mi-sie-konczy-52666/)

Posłany 28.05.2005 17:36

Cytat:

Napisany przez demek
zastanow sie wkoncu czyzalezy ci na super bajeranckim telefonie czy na niskich rachunkach ;/

Pół na pół ;) Albo tak po 25% ;) Z tego co widze fajnym rozwiazaniem jest wlasnie Siemensa SX1 ;)

Proton 28.05.2005 18:17

Cytat:

Napisany przez Posłany
@Proton: Po co od razu tak agresywnie ;) Polacy mają to do tego że lubią narzekać ;) A ja już tymbardziej zwłaszcza że przy braku stałych dochodów(utrzymuję się z darowizn od rodziny ;) ) to 50zł/msc było dla mnie troszke duzo ;) Poza tym ja pytalem glownie jaki telefon ;) bo byc moze przedluze...

Aha - a jakbym do moich kryteriów dodał jescze dość dużą pamięć ew. obsługę kart pamięci?

Ja bym określił to raczej, jako dosadnie, a nie agresywnie :) Wiesz, niekiedy nie ma co się bawić w dyplomację, a wprost komuś wyrazić swój pogląd.
W każdym bądź razie... bez urazy, bo nie było moim celem obrażanie Ciebie, a jedynie abyś troszkę się zastanowił, zanim zaczniesz ponownie w przyszłości kogoś bez powodu wyzywać od złodziei. Mnie to obojętne w sumie, ale uważaj na takie zbyt "luźne" wyrażanie swoich opinii. Uwierz, że takie oskarżenie może się źle skończyć i należy w każdej sytuacji prawie ważyć słowa ;)
Pozdrawiam

krEcik^ 28.05.2005 18:58

SonyEricsson K500i :spoko:
Pozdro ;)

Posłany 28.05.2005 19:30

Cytat:

Napisany przez Proton
Ja bym określił to raczej, jako dosadnie, a nie agresywnie :) Wiesz, należy w każdej sytuacji prawie ważyć słowa ;)
(...)
Pozdrawiam

Nie no spoko ;) Póki co lookam aktywnie ;] I widze że SX1 jest tylko w IdeiDlaFirm czyli drogi + niedostępny dla Jednej Idei ;)

Damianos L 28.05.2005 21:34

Za to w erze jest dostepny za 99zl :P

tylko ze roznie z nim jest, w niektorych miastach ich nie ma i trzeba czekac, w innych sa dostepne bez problemu....

MariuszV 28.05.2005 21:50

Ilość załączników: 1
Ja polecam taki : (oczywiscie zart:))

Posłany 30.05.2005 18:20

Cytat:

Napisany przez Damianos L
Za to w erze jest dostepny za 99zl :P

tylko ze roznie z nim jest, w niektorych miastach ich nie ma i trzeba czekac, w innych sa dostepne bez problemu....

No właśnie, a w Idei chciałem zostać ;) Może wezmę T630 albo wogole nie bede bral tylko tanszy abonament / umowa na rok a pozniej juz sx1 bedzie stary ;) I być moze nadal fajny ;)

@MariuszV: Dobre ;)

epol 31.05.2005 19:23

Cytat:

Napisany przez Posłany
A ja już tymbardziej zwłaszcza że przy braku stałych dochodów(utrzymuję się z darowizn od rodziny ;) ) to 50zł/msc było dla mnie troszke duzo ;) Poza tym ja pytalem glownie jaki telefon ;) bo byc moze przedluze...

Aha - a jakbym do moich kryteriów dodał jescze dość dużą pamięć ew. obsługę kart pamięci?

Nie rozumiem Cie. Nie masz stalych dochodow, a chcesz brac wysoki abonament plus jakis tel z wyzszej polki. Wez sobie abon za 25zl w tym 25zl do wszystkich + 20zl na sms, mms po idei + 20zl na rozmowy po idei i chyba stacjonarce, a przy tym umowa na rok.

Cos za cos.

@Proton - :piwo:

B@rtek 31.05.2005 19:34

Od woczoraj mam SX1 :D

@Posłany mogę ci go polecić :taktak:

Tylko narazie ćwiczę pisanie na klawiaturze i obsługę symbiana :taktak:

Ale wiem jedno, że na fona bez symbiana juz nie wrócę :nie: :)

Damianos L 31.05.2005 19:51

@Bartek ile za niego dales?czarny?

Ja dzis znowu bylem w germanosie w legnicy, pytam czy jest zamowiony tel.dla mnie i oczywiscie nie ma. Babka powiedziala ze beda jak zostanie przydzielona jakas partia telefonow na Polske...mowila tez ze jest ich tak malo bo wycofuja je juz z rynku. W sumie nic nowego sie nie dowiedzialem i nadal czekam... :(

epol 31.05.2005 20:03

Cytat:

Napisany przez Damianos L
mowila tez ze jest ich tak malo bo wycofuja je juz z rynku.

Dziwne, nie szlyszalem o tym. Nie ma tez zadnego nastepcy.

Damianos L 31.05.2005 22:26

ja juz wczesniej slyszalem o tym na forum o sx www.sx1.pl

na forum siemensiaka tez sie pytalem i jeden user co ostatnio kupil mowil ze w calej warszawie szukal i mial duze z tym problemy aby go znalezc. Pisal tez ze dostaw sx1 w Wawie juz nie bedzie...

andrzejj9 31.05.2005 22:31

Cytat:

Napisany przez Bartek1989
Od woczoraj mam SX1 :D

@Posłany mogę ci go polecić :taktak:

Tylko narazie ćwiczę pisanie na klawiaturze i obsługę symbiana :taktak:

Ale wiem jedno, że na fona bez symbiana juz nie wrócę :nie: :)

Ten Symbian to co to dokładnie jest? Jakiś system operacyjny komórki?

Smartek 01.06.2005 12:55

Cytat:

Napisany przez andrzejj9

dokladnie, mozna robic praktycznie wszystko..
wystarczy znalezc tylko odpowiedni program napisany na symbiana :)
slyszalem, ze mozna widziec pulpit przez bluetooth'a, sterowac winampem, komorka moze sluzyc jako pilot do TV [kasprzak chyba pisal..] i wiele innych rzeczy.. do tego gry z ngage :)
pozdro ;)

epol 01.06.2005 16:29

Cytat:

Napisany przez andrzejj9

Taki mini Windows :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:32.