![]() |
Cytat:
Np. SE K500i Siemens C75 |
Cytat:
http://www.siemensiak.pl/artykuly,te...ensa,cx75.html i na forum ;) SE K608i to juz UMTS. Telefon ogladalem, ale nie bawilem sie nim dluzej. Chyba w grudniowym TK byl test. S65 ciagle uzywam ;) Dla mnie telefon swietny. Jak narazie nie planuje go zmieniac. Klasa "s" mowi sama za siebie :> MyX6-2 jesli bedziesz chcial korzystac z mp3 to wez inny telefon. Nie ma mozliwosci przewijania i wyjscia z odtwarzacza bez jego wylaczenia. Z tego co wiem to jak narazie nie ma mozliwosci zdjecia sim-locka. Jesli jestes zainteresowany to na dniach bede wystawil kolejna taka sztuke na allegro :] V360 nie bawilem sie nia. A moze zainteresuj sie Samsungiem D500 lub E720. Calkiem fajne fony. Cytat:
Cytat:
|
epol mógłbys podac jaki masz swój nick na allegro ?
|
Cytat:
Wpisz dwa razy moj nick z forum ;) |
Cytat:
Do Sagema javy nie wrzucisz przez kabel, a i o polskich znakach śćń... w liście kontaktów zapomnij ;) Z synchronizacja kontaktów z fona do PC tez problem, oprogramowanie dołaczone do sagema nie obsługuje większości kabli, aktualne wersje również :idea: :| MPAS 7.12 umożliwia wrzucanie do fona bez problemu tapet, dzwonków wygaszaczy i na tym koniec ;) |
Cytat:
|
Cytat:
A to wiem bo sam mam sagema ;] Kabel USB wykrywa 3 razy na 10 podłączeń to szczegół ;) Ogólnie jak ktoś nie lubi grać na fonie to wypas fonik, wyświetlacz duży, długo trzyma bateria :cool: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:39. |