![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
jakie download managery polecacie
pytanie wlasciwie jak w temacie - sam uzywam (troche z przypadku) FreshDownload (cholernie szybki) i getright'a (byl na poczatku)
pytam - bo zakladam ze nie tlyko te 2 programy funkcjonuja w srodowisku a chcialbym poznac opinie innych i ew. sie przerzucic pozdrawiam
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
GetRight jest dobry (wyszukuje mirrory, dzieli pliki, ściąga szybko) ale na codzień używam Mass Downloader - Prawdziwy Kombajn (10 części od rzau)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Ja też używam Getrighta. ale używam też Netants ciekawy programik, od razu załatwia plik w 5 częściach. Polecam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() |
Cytat:
te same problemy mialem z getrightem (choc tu glownie wina zwieszek)
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Teraz używam Freshdownload - jest bardzo dobry (jak dla mnie). Wcześniej używałem FlashGet, ale denerwowały mnie banery i ciągle miałem podejrzenia o "szpiega". Podobnie było z RealDownload.
![]() |
#6 | ||
Forumator
![]() |
Cytat:
Co ci zależy spróbować? To tylko pare kilobajtów. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
u mnie robi takie cos jak flasget - sentyment po tym jak mmialem hdd o poj 850MB.
teraz ma 80GB ale ten prog mi sie podoba - jest prosty pzdrwm Nikita_Bennet
![]() |
#8 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
dl expert i mrówka
![]() |
#9 |
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
ja tam uzywal Download Accelerator Plus ( DAP ), bardzo dobrze sie sprawuje fakt dzieli max na 7 czesci , ale znajduje mirrory i potrafi naprawde wyciagnac niezle transfery
![]()
![]() |
#10 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Ja też używam DAP i wg mnie jest bardzo dobry nigdy nie miałem z nim problemu zawsze klei dobrze ,Polecam!!!!!!!!!!!1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
po przetestowaniu wszystkich wymienionych w waszych postach zwyciezca okazal sie MassDownload - predkosci osiagane byly dosc podobne (dysponuje laczem 512 i ograniczenia i tak byly natury sprzetowej a nie uploadu ze strony serwerow) za to:
FlashDownload odpadl bo nie skleja poprawnie (a sprzet mam mocarny - 2GB ramu) co powoduje ze np: film q3 ma 7 mijsc gdzie skacze, rzezi i trzeszczy (a jest na pewno dobry bo ssalem go z pokoju obok...) GetRight'a nie lubie - jest strasznie wrazliwy na resety DAP i DAP+ - owszem szybkie, ale jakos mi sie nie spodobaly a w MassDownloaderze urzekly mnie priorytety - kiedy chce sprawdzic poczte ustawiam limit na 50kb i moge sobie sprawdac a kiedy tylko gram w q3 czy pracuje daje max, urzekla mnie tez mapa downloadu - lubie patrzec na wypelniajace sie szybko paseczki ![]() dziekuje wszystkim za sugestie
![]() |
![]() |
#13 |
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Taz40, gdzie jeszcze można znaleźć Mass Downloader, bo z tego linku, który podałeś, nic nie mogę ściągnąć. Niby adres dobry, ale nic nie mogę zdziałać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Forumator
![]() |
Jak by były jeszcze jakieś prblemy to proszę bardzo stronka producenta:
http://www.metaproducts.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Gość
|
Cytat:
Pozdrawiam. TOMMYx |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jakię polecacie strony z których można sciągnąc sobie gry na Motorole ? | roman01 | Off topic | 1 | 14.08.2005 22:09 |
Jakie Polecacie Programy Do Kopiowania Zabezpieczonych PŁyt Dvd | KSYK | DVD-Video | 2 | 16.03.2005 20:52 |
Jakie sklepy z usa polecacie netowe) | memorando | Off topic | 10 | 31.01.2005 19:10 |
Jakie ksiazki fantasy polecacie ? | mallow | Off topic | 24 | 12.02.2004 19:57 |
Jakie płyty polecacie do nagrywania z prędkością x12? | Scout | Napędy optyczne CD | 3 | 23.11.2000 11:17 |