![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() |
jakie kino domowe ????
mam okolo 3000 pln i zamiar kupic jakis zestaw kina domowego doradzcie za co warto wydac takie pieniadze chodzi mo o sprzety firm denon, onkyo, yamaha, marantz moze koda ale niewiem jak z jakoscia takiego sprzetu chyba ze ktos proponuje cos innego
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yamaha na pwno nie - bardzo marne lasery
marantz - w tej cenie marnie wypadnie koda - polecam, sam kupilem wlasnie ![]() zobacz tu http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=42114&page=4 edit: w tej cenie wziolbym to http://www.koda.com.pl/koda_show_pro...00_av707_sw850 niestety jesli nie masz to dolicz troch na kabelki no i na scart (kabel) bo nie ma w kompleceie
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 10.01.2005 o godz. 09:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
![]() |
a jak sie sprawuje jako zestaw stereo do muzyki ?? jak z mp3 czyta wszystkie rodzaje kompresji razem z VBR ??
![]() |
#4 |
Author
Zlotowicz
do muzy super - naprawde niezle, woofer bardzo delikatnie podkresla niskie tony (jest dynamiczny, ale nie dominujacy, wiec jak lubisz samo walenie to raczej kup mocnijszy), kolumny przednie daja rade
![]() wlaczenie przy muzie dolby prologic ii zeby rozbil to na 6 kanalow to pomylka - po prostu padaka, wiec nie warto czyta mp3 vbr choc wg instrukcji nie powinien podobnie z mpeg dekoduje mp3 poprawnie, ale zdazylo mu sie na kilku plytach nie przeskoczyc do nastepnego utworku (przy vbr) przy zakupie zwroc uwage czy przy przeskakiwaniu pomiedzy utworkami nie wydaje cichego trzasku i czy silniczki nie pracuja za glosno |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Ja też bym polecał kodę - nieżle wygląda za tą cenę........ i jak brzmi...........
Ja sam mam zbieraninę. Odtwarzacz Belwood 301 + Amplituner Yamaha RX-V 520 (z allegro) + Głośniki Tonsil ZKD480 (ostatnio kumpel wymieniał mi jeden głośnik w przedniej lewej kolumnie bo wysiadł/taki audioelektronik amator/ ![]() i wymieklem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Author
Zlotowicz
odradzam ten zestw ktory podlinkowal tengu - bo w tej samej cenie mozna miec kolumny z wyzszej rodziny
![]() ale fakt ze koda jest bardzo ekonomiczna - super jakosc praktycznie hiend przy cenie zabaweczek typu allinone z glosnikami po 3cm srednicy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Hitokiri Battousai
![]() |
A jednak jest tam wyjście wideo SCART (z RGB) -tak przynajmniej piszą na tej stronie co podałem.
Ale i tak bardzo ładnie i czysto brzmi. Twój zestaw to w sumie inna liga od podanego przeze mnie ![]() Ostatnio zmieniany przez tengu : 10.01.2005 o godz. 15:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
co to wogóle za firma KODA?
Mi nieznana, ale oczywiści może być OK i za atrakcyjną cenę.
![]() |
#10 |
Stały bywalec ;)
![]() |
ja tez nieslyszalem o tej firmie nic konkretnego ale moze byc niezla
![]() |
#11 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2002
![]() |
Przed świętami widziałem w EURO w promocji (czytaj wyprzedaży) Onkyo DR-L50 z głośnikami i subem Jamo za 1600 zł (nie pamiętam dokładnie) ja kupiłem te Onkyo bez głośników 1,5 roku temu za 1999 zł ;-(
![]() |
#12 |
Author
Zlotowicz
tengu - "pomylili" sie http://www.koda.com.pl/koda_show_prod.php?show=dvd630a
zreszta ogladalem ten zestaw na zywo ![]() ![]() pozatym akurat na kode agdrtv.com.pl ma gorsze ceny nic sklepy firmowe ![]() edit: a koda to firma amerykanska ![]()
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 10.01.2005 o godz. 21:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Hitokiri Battousai
![]() |
Racja - wczoraj wieczorkiem u sąsiada miałem okazję obejrzeć tył - brak SCART - what a shame - ale mimo wszystko amplituner i głośniki wypasik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|