![]() |
5mbitow na 3 kompy, z tego te 2 to sa tylko do netu :D
transfery srednio 300-350kb/s wiem ze mnie troche oszukali no ale co zrobic :D mi to wystarcza |
neo+
teraz jest jakas promocja na samodzielne instalowanie - wtedy jest duzo taniej miesiecznie wychodzi kolo 190zeta za 512/128 (lub 600/160 - niektorym userom poszerzono pasmo) dzielic mozna ale w obrebie mieszkania - na rynku jest kilka ladnych routerow sprzetowych ktore landnie to dziela - na zewnatrz NIE WOLNO - jest to napisane w umowie ogolnie na poczatku byly problemy - sprzet na centrali nie wyrabial - teraz jest git - transfer faktycznie 512 (u mnie nawet wiecej - kolo 700...) polecam jesli mozesz wylozyc tyle gotowki |
Witam
U mnie na osiedlu mamy 2 megowe łącze z polpack-a. I jak narazie jest OK nie mam w sumie na co narzekać :) |
narzie w sieci mamy 1mbit DSL i 2mbit polpack ale cena za miesiąc nie jest zjadliwa dla zwykłego zjadacza kanapek z masłem ;))
|
do mnie to tylko tepsa dociera:(
|
Przez kablówkę 64Kb/s, w najbliższym czasie zamierzam powiększyć do 128.
|
jakie lacze macie?
w tym momencie mam cholernego isdna ktory rozni sie tylko tym ze mie rozlacza sie i mam prawie stale 8KB/s
a co wy polecacie bo tepsa zdaje sie juz stalek nie zaklada wiec pozostaje hdsl/adsl czyli cholerna neostrada i ile to kosztuje ale bez zciemniania tylko brutto i ze wszystkimi minusami a takze czy mozna zalozyc to na kilka domow bo slyszalem ze cos nie teges |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:37. |