![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#6 | |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Taki stan rzeczy tłumaczy poniekąd dziesiąta muza, jednak szkoda że ludzie nie zdają sobie sprawy że książka jest niezastąpiona. Najlepiej pokazują to ekranizacje - jeszcze nie spotkałem takiej, która przebijałaby książkę, a przecież nie każda książka to arcydzieło. To nie zawsze tak jest, ale często "komputerowcy" mało czytają i na odwrót - osoby czytające dużo często są dalekie od uzależnienia od komputerów. Być może to sprawia, że e-czytniki są jeszcze mało popularne, szczególnie w Pl, gdzie mało osób kupuje urządzenia jak gadżety, a raczej wybiera takie, których będzie używała często. To się z czasem pewnie będzie zmieniać i coraz więcej czytelników odkryje zalety technologii e-ink, a jest ich sporo. Sam myślę czasem nad kupnem jakiegoś e-czytnika i gdybym dziś miał kupować, to pewnie byłby to podobny model (albo i ten sam), który Ty opisałeś. W takim urządzeniu chodzi o czytanie a nie bawienie się bajerami, a ten Prestigo ma wszystko co do czytania jest potrzebne. Na razie od zakupu powstrzymuje mnie przede wszystkim taniość tradycyjnych książek - do wielu tytułów mam dostęp poprzez biblioteki, niektóre kupuję, a anglojęzyczne mogę kupić często na allegro po okazyjnych cenach - za grosze kupowałem już wiele pozycji, np. trylogię Władcy Pierścieni itp. Ostatnio zmieniany przez Jarson : 04.04.2013 o godz. 01:12 |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jakie głośniki? | dj_anion | Napędy optyczne DVD | 1 | 12.01.2004 10:41 |
Jakie macie osiągi w 3d marku 2001 se ? | epol | Off topic | 13 | 13.10.2003 23:07 |
jakie lacze macie? | netkafejas | Off topic | 36 | 03.07.2003 22:33 |
Jakie macie zdanie o interfejsie Nero express? | ader2 | Napędy optyczne CD | 16 | 16.04.2003 14:20 |
nagrywanie VCD - jakie płyty, jakie parametry | al | DVD-Video | 3 | 29.09.2000 21:23 |