![]() |
epol ale bywam ostatnio badzo rzadko.
|
Aby dodać znajomego to trzeba w ekranie wiadomości kliknąć w puste pole użytkowników znajomych, potem dodaj znajomego i można wstukać IP porti ksywke.
Aby dać slota prawą myszką na znajomym i tam na dole : ustanów slot dla znajomych" Napisałem jakby ktoś nie wiedział ;p |
Stefan Ubajerzony nick :) Można kliknąć i dać slota :D
|
Longhorn PL takie sobie :)
|
mensir67pl
|
Smolik [ PL ] :mruga:
|
Bartek [PL]
|
Moja ksywka:
ClassicGOD [PL] rezyduje tylko i wylacznie na Razorback'u 1 - jedyny server jaki mam na liscie :> |
Eliasz [PL]
Ale ma LowID więc wiecie jak jest, różne servery, jak się uda to Razoback2. Chociaz ostatniocoraz mniej sciągam przez mula. Do mp3 spoko jest tez SoulSeek. |
siwy_mw[PL] na Razoback2
|
heh raczej uzywalem domyslnego nicka, dzis dopiero zmienilem na zuk4u :)
|
Nie no wszystko fajnie . TYlko skad mam wziac wasze ip klienta?? bo port mozna sie domyslic. Sory jak to bedzie dla niektorych banalne pytanie ale jednak zapytam ;D
|
[PL]_zelea_[PFO] kazda nocka jak tylko spie w domu od 22 - 7 rano...
serwer obojetny mi... |
porażka panowie.... nie dość że znam IP kolegi, port i xsywke to nie widzę go na mule...po przez tego śmiesznego czata też nie moge sie połączyć... dziwna sprawa...
@adixo.... jak zrestartowałem muła to nagle nie widzę już Ciebie :|, mam Ciebie na liście kontaktów ale jesteś niedostępny |
Necinc. z kropką na końcu ;) Od dzisiaj zostawiam kompa na kilka tygodni, Silent Hilla 4 muszę mieć :D (mam nadzieje, że nie braknie prądu :>
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:48. |