![]() |
Neostrata 640/160 without limits :D.
|
Kablówka UPC Chello 1500/256 tylko dla siebie za 129 zeta
|
ja mam ch*jowe ;)
limit do 38kb godzina 1:50 a ja mam pingi do wp.pl 200-300ms |
neo 640 bezlimitowe... dzielone na 3 ale sam nocki + osiol... :) :P 50 zl miesiecznie...
|
kablówka, chello 1.5Mbit/256kbit
|
Kablówka 100kb zewnętrzne IP bez limitów teraz 64 zyle od stycznia chyba coś koło 40 zyli.
|
Neo 640/160 bo w okolicy brak alternatywy, czekam może TP zniesie limit na 1 Mbit to sobie zmienie
|
DSL 1Mbit dzielony na ok.....dwadziescia kilka osob
cena-25 zł na miesiac za 2 komputery,w tym jeden tylko do internetu,bo nic innego na nim nie pojdzie-czyli gg strony + winamp(dla siostry starczy,jak narazie nie narzeka). |
Tak jak pisałem 2Mbit na usera...38kb/s na p2p...
ip wewnetrzne...mam, ale forward mam na porty takie jakie chce.... 50zł abo .... |
Cytat:
nowy avatorek - fajny :) |
sieć osiedlowa 256kb, 45zł/mc
|
od szesciu lat mam Kablowke, 2.5mb. Tak sie idzie do tego przyzwyczaic ze gdy przychodzi mi pracowac na kompie z modemem 56k to !@#$%^!
kosztuje mnie to $49 na miesiac... |
NEO TP 128 - transfer z dobrego ftp równo 16kB/s i ani bajta wiecej... - cyrogral na 12 miesiecy (5 mies. za mna)
|
Temat rzeczywiście już był, zresztą chyba nie raz, bo co jakiś czas go powtarzamy, ale sam ostatnio chciałem założyć podobny topic :) Ale że chodziło mi o trochę inne pytanie, to może jeszcze do niego wrócę.
A jeśli chodzi o ten tutaj, to ja mam NEO 512 KB za 99 złotych miesięcznie i nie narzekam. Chodzi bardzo ładnie i w zupełności wystarczająco jak na moje potrzeby :) |
Cytat:
Cena: 59zl Transfer: 16kb/s IP: zmienne Limit: ciagle niewykorzystany ;) w sumie nie mam na co narzekac bo nawet duzy plik sie sciaga w max jeden dzien ;) w ut/ut2004 pingi jak marzenie [nie to co na dawnej osiedlowce] |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:53. |