![]() |
jednym slowem - boli...
tak z ciekawosci - jaki system? |
Udoskonalony 98SE.(mój własny) Wgrałem mu tyle badziewia do podtrzymania, że jak się wywala to trwa to tydzień i zdążę jeszcze coś uratować:-D
|
kurde co jest
nie moge podlaczyc sie do donkeya.Caly czas pisze: "can't connect to ......".Prosze pomozcie.Moze trzeba najpierw jakos skonfigurowac? Za odpowiedzi z gory dziekuje. |
proste jezeli bedziesz kopiował np 1 plik o max transerze np 20kbps ( max twojego łącza ) i załaczysz 2 plik tez o wydolności max program p2p przydzieli 50/50 fifty/fifty czyli pół na pół . Zoptymalizuje do najbardziej ekonomiczej pracy.
|
Czytam waszą dyskusję i próbowałem eDonkey ale jakoś w WinXP program nie mógł połączyć z serwerem więc mam do was pytania Czy eDonkey chodzi w WinXP
|
Chodzi! Musisz tylko cierpliwie czekać, najpierw na połączenie z serwerem, pózniej na połaczenie z wybranym plkiem. Zależy jaki masz ID, im wyższy, tym krócej.
|
ten edonkey to gowno.Nie da sie nijak polaczyc.Sto razy wiecej wole kaze , szkoda tylko ,ze sa na niej mniejsze zasoby
|
Pokażcie mi jakiś znany plik, który w sieci FastTrack KaZaa ma wiekszę AV niż 20! Trudno coś takiego znaleźć? W eDonkey znany zbiór jest udostępniany przez tysiące osób, przez co nie ma problemu go ściągnąć. Swego czasu w KaZaA zacząłem ściągać wszystkie epizody Star Treka - ze 172 odcinków mam około 90 całych, a reszta to "napoczęte" fragmenty plików, które teraz okupują mi miejsce na CD-RW (ze względu na brak miejsca na HDD) - prawdopodobnie już nigdy nie pościągam tego do końca...(( :( :o :'( W eDonkey nie ma tego problemu, popularne pliki są na ShareReactor, w razie problemów wystarczy ściągnąć aktualną listę serwerów. KaZaA chyba umiera, ale tego jej życzę (zwłaszcza za ten b3d).
|
Cytat:
Kiedyś w ciągu jednej nocy spokojnie ściągnąłem za pomocą DAP-a jednocześnie 2 pliki po ok 650MB( to są 2 płyty Linux Mandrake 8.2) po prostu spróbuj możliwość twojego łącza. Ja zauważyłem, że najszybszy transfer osiągnę od północy do rana, a w ciągu dnia nie ma co nagrzać komputera zwłaszcza teraz w tym letnim upale. |
widze ze wystapiły kłopoty przy instalacji imesh-a.
Ja rozumiem że nie czyta sie opcji tylko klika sie na dalej dalej dalej zakończ ;)) sam tak zrobiłem i faktycznie instaluje kuuupe badziewia ale odchacz czego niechcesz i naprawde fajne narzędzie. |
Edonkey jest super!!!Udalo mi sie podlaczyc dzieki radzie -Sid-The-Rat=> .Wielkie dzieki.
A ten imesh to tez fajna sprawa ,ale instaluje sie gator.Dzieki za pomoc. :) |
Cytat:
e to cos musiales skopac. I mesh nie robi takich numerow "sam z siebie". |
Przyznaję, skopałem - za szybko instalowałem i nie patrzyłem na opcje. Moja wina!:'(
|
kazza nie jest taka zla
Chciałem swoje drobne 3 grosze dopowiedzieć
Cały czas używam Kazy i ściągam aviki w ciągu ostatniego tygodnia ściągnąłem 5 nowości i nie zdarzyło mi się aby był to inny film niż jego tytuł Transfer u mnie też najlepszy jest w nocy na SDI pomiędzy 10 i 12kb/s |
Re: kazza nie jest taka zla
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:27. |