![]() |
Cytat:
|
Ja niedlugo zasmakuje Mandrake`a 8-co o nim sadzicie?
|
Cytat:
Zalatw sobie 9.0 lub rozgladaj sie po malu za 9.1. 8.0 ma stare biblioteki. Ogolnie Mandrake jest wporzadku stawiam go na drugim miejscu, na mojej liscie linuksow. |
O nie... tylko nie 8, ja wlasnie mialem mandrake 8.2 i to na samym poczatku, wtedy jeszcze bylem niedoswiadczony i mialem wielkie problemy z nowymi progsami, wymagaly nowszego KDE i w ogole horror z bibliotekami ;)
UWAGA: PAMIETAJCIE, ZE PRZY INSTALACJI PAKIETOW WYBIERAJ PAKIETY DO PROGRAMOWANIA!! TO JEST POTRZEBNE, ABY KOMPILOWAC WSZELKIE PROGRAMY, BILIOTEKI ITD.!! NP. KOMPILATORY C++ ;) pOzDrO ;) |
Cytat:
|
Oj nie wymyslaj, po prostemu jest to najlepszy temat :D ^_^
hehe, a na serio to nie wiem co sie porobilo, ale watpie, zeby VB sie krzaczylo (?). Co do slacka 8.1 to nie testowalem, jak narazie mam za soba 8.0 ;) pozdro ;) |
Cytat:
|
Hmmm, ja testyję RedHat'a 8.0 - pewnie dziurawy i lamerski, ale dopiero się wgryzam w temat.
|
Ja używam Arurox'a 8.0 wczesniej miałem Madrake'a 9.0
|
McGyver ja identycznie, tylko, ze przed mandrakiem 9 mialem jeszcze 8.2, teraz planuje debiana i slacka ;).
pozdro ;). ps - Monter, nie mow tak, RH 8 wcale nie jest lamerski... jak kazdy linux, lamerski moze dlatego, ze uzywa X'ow :/ |
Cytat:
Ale dziurawy jest napewno.I ma tragiczne zarzadzanie pakietami. Powiem inaczej wcale go nie ma. |
Cytat:
za każdym razem zwiększa sie troche wiecej niż o 1 :o |
Ilość załączników: 1
Patrix, to mi sie zdaje nie mozliwe ;).
A i wykonalem ciekawe screena... pozdro ;) ps - ciekawe do ilu dojdzie licznik?? ;] |
Cytat:
Tyż to widziałem :blee: :blee: ;) ;) |
nigdy nie było żadnego problemu z licznikami w forum, ciekawe...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:14. |