![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.04.2003
![]() |
Jakiego programu/systemu czy innej rzeczy związanej z komputerami nie lubicie?Why?
WINDOWS 98 - za całokształt. Krew mnie zalewa jak widzę jakies durnowate błędy wynikające tylko z głupoty w98.
Mam w domu w2000 prof i może w końcu zapomnę o tych walkach z Windą. A wy?? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
SAP/R3 - mimo swoich ogromnych możliwości, twórcy zapomnieli
o użytkowniku. Obsługa programu jest bardzo specyficzna i nieoczywista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
a mnie IE i Outlook bo tego do komunikacji ze światem używam w firmie
![]() reszta mnie nie rusza a blędy softu mozna wykorzystać tak aby były pomocne / przynajmniej tego którego uzywam/ pozdro ps no to bedzie jazda bo właśnie firma przechodzi z IFS na SAPika i już pierwsze kwiatki widziałem / bedzie niezła jazda ![]()
![]() |
#5 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
WinME - wywalil sie na drugi dzień NERO Express - wrrrr .... i jak mi sie przypomni to napisze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
spamu... durnych reklam niewiadomego pochodzenia - skad na drugi dzien po zalozeniu konta na gazeta.pl wziely sie tam reklamy?
$%@%&#%^*%^*$%^&#!!!!!!!!!!!!!!1 a do win98 sie nie czepiam - mam wrazenie ze spora czesc zwiech wynika z winy sprzetu - mi sie udalo pracowac an w98 przez 6 dni bez reseru i nie plakalem - i zwchy widzialem chyba pare razy nie lubie Corela - taka personalna niechec winampa3 - jeszcze wieksza niechec - i fobara2001 - mimo iz jest to boski programik - to ktos go odhumanizowal tak dalece ze wole kulawego winampa... i to tyle - a przedewszystkim nie znosze padajacego lacza ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
A ja nie lubię programów ,których poprostu nierozumiem ...
![]() .................. ![]()
![]() |
#8 |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
nie lubie Winampa (ogolnie)
nie lubie Worda XP nie lubie komunikatora Tlen nie lubie Windows 98 nie lubie zaawansowanych edytorów grafiki, bo nic nie umiem zrobić nie lubie Macromedia Flash, jak wyżej a od windowsa w góre to tak...nie wiem, po prostu nie lubie |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Office (ten i tamten
![]() Oczywiście to bardzo rozbudowany program i trzeba go dobrze znać, ale wiele nioespodzianek na które napotykam zwalały mnie z nóg i doprowadzały do szału. No i inne programiki o których min. pisaliście. Corel to wogóle. Czasem nie jestem w stanie zrobić prostych działań bo jest taki pokręcony.
![]() |
#10 | |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Re: Jakiego programu/systemu czy innej rzeczy związanej z komputerami nie lubicie?Why?
Cytat:
![]() nie chcę bronić żadnego z systemów op. a 98SE w szczególności ale nie jest to system, który ma same głupoty, a też nie jedyny - który raportuje głupie błędy. w2k prof też się da przewrócić. ^_^ czyli utrzymanie porządku w systemie op. - rzecz ważna ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
nie lubie: Nero - bo mnie wkur*** WinME - bo to najwieksza pomylka MS Noron Untilities - bo kaszani system Direct Connect - bo nie chce mi sie go rozpracowac ![]() GetRight - bo wole FlashGeta i Mass Downloadera Winampa 2.x - bo ma kaszaniarskie skiny Cziterow w grze przez internet (CS, DOD) Worda (bo sie dlugo laduje i jest kaszaniarski - wole Atlantis Ocean Milnd Windows Media Player - bo jest chu*** i jeszcze kilku drobnych rzeczy... co do Win98 to moge tylko powiedziec, ze ten system jest rewelacyjny, a jesli sie komus sypie to wina jest po stronie uzytkownka. jesli sie dba o ten system to dziala dobrze (na serwer sie nie nadaje - nie jest az tak stabilny przy dluzszej pracy) ja maksymalnie mam wlaczonego kompa przez 30-40 h non-stop i jest OK mam Win98SE oryginalny
![]() |
#12 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
kiedys to zainstalowalem i nie wiedzialem jak z tego skorzystac... wole Kazee i (moim zdaniem dupowaty - trzeba czekac) eMule
![]() |
#14 |
Nadszyszkownik
Data rejestracji: 27.09.2002
![]() |
Niby humor ale ileż w tym prawdy...
![]() |
#15 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
hm jak bym sie tak zastanowil to nie wiem czy bym skonczyl do jutra
![]() w zasadzie to to czego nie lubie to juz zostalo wymienione ale napisze czego nie lubie : **windows media player ** ACDSee - wyzsze wersje od 2.41 wedlug mnie sa jakies dziwne i mi sie zdecydowanie nie podobaja a ta fakt nie ma wypasionych funkcji ale te podstawowe spelnia wzorowo ![]() ** winamp3 ** quick time'a ** scandiska pod win xp i 2k ** eMule mimo ze wszyscy go hwala ja nie lubie go (moze jak bym wiedzial ze napewno wszystko ustawilem tak jak trzeba a tego nie wiem to moje zdanei by bylo inne bo wtedy moze by mi sie sciagaly pliki..... nie ma sie co rozpisywac ![]()
![]() |
|
|