![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 20.12.2002
![]() |
Za które posty reputacja ?
Witam,
Czy można jakoś dowiedzieć się za które posty dostało się reputacje ?? ![]() THX
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
pewnie za krytyke ex-moda
![]()
![]() |
#4 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
wejdz w Ustawienia i masz pod prenumerowanymi dyskusjami
![]() |
#5 | |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 20.12.2002
![]() |
Cytat:
Dzięki, nigdy tak nisko nie zjeżdzam oknem dlatego nie mogłem znaleść ![]() Czy to są reputacje ostatnio dodane, czy są tam wymienione wszystkie które się kiedykolwiek dostało ?? Pozdro THX
![]() |
![]() |
#6 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no i co jest z tymi kolorowymi kwadracikami przy karzdej wystawionej "reputacji"
![]() Czemu są srebrne, zielone....
![]() |
#7 | |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() PS. Widzę, że szalejesz z reputacjami ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Merry F****** Christmas
![]() |
Wlasnie, o co biega w tych kolorach kwardacikow??
czy srebrne to sa negatywne?? jesli tak to kiepsko, mam ich troche ![]()
![]() |
#9 |
przeklina i nabija posty
Data rejestracji: 22.02.2004
![]() |
a ja chcialem powiedziec ze postow to ja bynajmniej nie nabijam a brzydko mowie bo tak mnie osiedle wychowalo. Jak ma ktos z tym problem to zapraszam na pm.
"przeklina... jest nowy, nie wyczol klimatu " fajnie tylko jak juz mnie oceniasz to skozystaj ze slownika ort. "wyczuć"
Fotograf Ślubny | Fotografia Ślubna | Fotografia Ślubna Warszawa | Sesje Zdjęciowe | Sesja Zdjęciowa | Fotografia Ślubna Warszawa | Fotograf Ślubny Warszawa Ostatnio zmieniany przez barraqda : 24.03.2004 o godz. 01:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
apropos przeklinania - hmm. rzeczywiscie, wobec takiego argumentu wszyscy jestesmy bezsilni; szczerze wspolczuje ![]() z czym "problemy" - z osiedlem?? nie, ja nie mam ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
![]() przepraszam, ze zapytam - to juz ostateczna sersja tego posta, czy beda przebudowy jeszcze?? nie wiem czy moge isc spac, czy jeszcze jakies "zarzuty" bede musial odpierac ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
przeklina i nabija posty
![]() |
hehe wiedzialem ze mnie zrozumiesz
![]() ja bardzo lubie jak sie analfabeta przyczepia do wypowiedzi drugiej osoby. ![]() pozatym czy mi sie wydaje czy brzydkie swoja sa cenzurowene ![]() tak to ostateczna wersja
![]() |
#13 |
Merry F****** Christmas
![]() |
Zdaje mi sie, ze to co ty tutaj uprawiasz jest smieszne - zwroc uwage, ze ja zadnego epitetu pod twoim adresam ne napisalem... a ja nagle staje sie "smiesznym osobnikiem"
![]() puszczaja nerwy?? zle nawyki przejmujesz od "osiedla"... przyczepianie sie o literowki i ortografie swiadczy o braku argumentow... Aha - nie zycze sobie, zebys publikowal w calosci lub kawalkach moje opinie. nie po to sa dostepny tylko dla ciebie zebys je wyciagal na forum... - nie zeby mi to przeszkadzalo, ale jesli juz mamy sie o cos przyczepiac...
![]() |
#14 |
przeklina i nabija posty
![]() |
hmmmm wiec "smiesznym osobnikiem" nazwalem osobe ktora dala mi ten wspanialy komentarz w reputacji. (smieszne jest to ze nie czoje klimatu i dlatego jestem zly)
jesli to ty zrobiles to ten post bym skierowany do ciebie. jak bys nie wiedzial w reputacji nie podaje nickow wiec to jest takie "napisze mu cos a on sie nie dowie kto to" a ja sobie nie zycze zeby anonimowo mnie oceniano, napisalem jak masz jakis problem to napisz a nie sie ukrywasz. ide spac bo rano ide na silownie =]
![]() |
#15 |
Merry F****** Christmas
![]() |
Wybacz, ale to nie ty jestes tu modem czy adminym i nie ty ustalasz zasady tej zabawy... Opinie zostaly zrobione tak, ze wystawia sie je anonimowo... i koniec.
O tym, ze reputacja nie podaje nickow wiem doskonale, ale tez nie zamierzam sie ukrywac... najlepszy dowod - napisalem, ze masz mnie nie cytowac. Dostal minusa i robi awanture... ![]()
![]() |
|
|