Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 09.04.2004, 07:28   #5
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Ja Ci zadnych kremow nie polece, ale mam pytanie. Chce sie wybrac na solarium, prawdopodobnie jutro, a jeszcze nigdy tam nie bylem, wiec mam kilka watpliwosci. Po pierwsze chodzi mi o czas - nie wiem, skad, ale po glowie chodzi mi 10 minut. Czy to jest standardowy czas opalania, czy wybiera sie to samemu. A jesli samemu, to moze na poczatek dobrze byloby to skrocic. Chce oczywiscie, aby jakis efekt byl widoczny, ale tez niech on na poczatek bedzie dosc subtelny, nie chcialbym wyjsc z solarium jako murzyn

A drugie pytanie to ewentualne kremy do opalania. Czy na solarium w ogole sie czegos takiego uzywa, a jesli tak, to czy trzeba miec wlasne, czy sa na miejscu. A jesli trzeba miec wlasne, to jaki polecasz?

No i moze jeszcze jedno - jaka jest srednia cena za minute, bo jak tak czasami jade po miescie, to widze najrozniejsze - od 30 groszy do 1,5 zl ?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: