Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jakiś wariat (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jakis-wariat-49640/)

ThanatoS 14.03.2005 10:12

Hmm, chyba da sie zalatwic z tymi ogloszeniami. Dzisaj porobie cos takiego na czatach "seks****", bedzie mial jazde jak beda dzwonili :D

Loczek 14.03.2005 11:20

No to koles ma przechlapane :) My kiedys z kumplami zrobilismy taki kawal dla jedenego chamucia i podalismy jego numer na czacie dla gejow :) siedzimy potem nad woda wieczorkiem a tu kolesie pisza jakies esemeski :) to jest najlepszy sposob.

mikas 14.03.2005 13:28

Cytat:

Napisany przez ThanatoS
Hmm, chyba da sie zalatwic z tymi ogloszeniami. Dzisaj porobie cos takiego na czatach "seks****", bedzie mial jazde jak beda dzwonili :D

Było by super jak byś to zrobił,bo dzwoniłem juz do operatora, ale powiedz mi, że nic nie może zrobić. Jedynie, co to mogę przekierować taką rozmowę na pocztę, ale nie mam takiej opcji w telefonie. Jeśli chodzi o policje to raczej nie mam czasu na latanie po komisariatach i tak wątpie żeby go złapali. Już wole zmenić numer telefonu. Jedynie, co mnie denerwuje to to, że żona próbowała z nim grzecznie rozmawiać a on nic z tego sobie nie robił i wysyła sms i dzwoni, co chwile. Chyba zarazie najlepszy sposób to dać gościowi w kość. A jak to nie pomoże to zmienię numer telefonu.

ThanatoS 14.03.2005 13:53

Wyslalem ci na priv gdzie mozna ogloszenie dac :D

Troche sms'ow i telefonow bedzie mial :P

IceManSpy 14.03.2005 14:11

Sluchaj. Znasz numer. Wiec zadzwon do swojego operatora i niech zobacza kto to (moze mu rachunek podnisa ;) ver. na abonament / nie doladuja konta ver. na karte) i podaj jego numer. Potem mozne poprosic o zablokoanie tego numer ale w centrali u nich. Moze to jest dobre rozwiazanie???

P.S. A jak nie to daj ogloszenia na stronce poszukuje partnera (ale partnera !!) ;)

Ormianin 14.03.2005 15:00

Sprobuj zapisac (nagrac) taka rozmowe, a pozniej na policje, nawet prepiad da sie wyczaic, jak juz goscia zlapia - do do wariatkowa bo jest albo nie normalny, albo zakladasz mu sprawe cywilna i odszkodowanie za morlane obrazy, w kazdym razie nie rob tych numerow ze stronami dla gejow i tp. bo jest oko za oko, zab za zab i nic nie da jesi to jest jakis psychopata, oby sobie tego z toba nie polaczyl potem

zastanawia mnie sprawa skad wybrakl twoj nr tel.? Czy was zna, zna corke? to jej kolega? itp. zastanow sie

IceManSpy 14.03.2005 15:07

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Sprobuj zapisac (nagrac) taka rozmowe, a pozniej na policje, nawet prepiad da sie wyczaic, jak juz goscia zlapia - do do wariatkowa bo jest albo nie normalny, albo zakladasz mu sprawe cywilna i odszkodowanie za morlane obrazy, w kazdym razie nie rob tych numerow ze stronami dla gejow i tp. bo jest oko za oko, zab za zab i nic nie da jesi to jest jakis psychopata, oby sobie tego z toba nie polaczyl potem

zastanawia mnie sprawa skad wybrakl twoj nr tel.? Czy was zna, zna corke? to jej kolega? itp. zastanow sie

@Ormianin ma troche racji. Jak by kiedykolwiek znalazl swoj numer na takiej stronce to MOGLBY pomyslec ze to ten ktos dal numer i moze to zglosic na policje. A wtedy to ty mozesz miec nie przyjemnosci!!!

mikas 14.03.2005 15:31

Cytat:

Napisany przez Ormianin

Może i masz racje, ale ostatnio miałem doczynienia z policja. Jeden z sąsiadów z bloku okradł mi piwnice a potem ją zajął. Byłem z tym w administracji to zaczęli się śmiać i powiedzieli żeby sprawę zgłosić na policje. Tak zrobiłem, ta sprawa została zgłoszona 2 lata temu i od tej pory nic z tym nie zrobili. Dałem sobie spokój i nie zajmuje się to sprawą, ponieważ gościu, który to zrobili ma prawie całą rodzinne w kryminale. A ja sam mam rodzinne, więc się boje, nawet sąsiedzi powiedzieli żebym dał sobie z tym spokój i z nim nie zadzierał. Dlatego z policją nie chce mieć nic wspólnego, na razie dam sobie spokój.

miles 14.03.2005 15:57

Cytat:

Napisany przez mikas
... ma prawie całą rodzinne w kryminale. A ja sam mam rodzinne, więc się boje, nawet sąsiedzi powiedzieli żebym dał sobie z tym spokój i z nim nie zadzierał. Dlatego z policją nie chce mieć nic wspólnego, na razie dam sobie spokój.

Szara rzeczywistośc jakby człowiek nie miał problemów.
A podobno u mnie jest niebezpiecznie :\

Ja bym dał ten numer wszedzie gdzie mogę do neta - geje. Rozniesie sie to szybko.
Kuoisz córze nowego popa chyba 20zł wiec bardzo stratny nie bedziesza, a świety spokój TAK

ed hunter 14.03.2005 16:46

chyba jednak coś zadziałało bo gość ma wyłączony telefon.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:49.