![]() |
Hmm, chyba da sie zalatwic z tymi ogloszeniami. Dzisaj porobie cos takiego na czatach "seks****", bedzie mial jazde jak beda dzwonili :D
|
No to koles ma przechlapane :) My kiedys z kumplami zrobilismy taki kawal dla jedenego chamucia i podalismy jego numer na czacie dla gejow :) siedzimy potem nad woda wieczorkiem a tu kolesie pisza jakies esemeski :) to jest najlepszy sposob.
|
Cytat:
|
Wyslalem ci na priv gdzie mozna ogloszenie dac :D
Troche sms'ow i telefonow bedzie mial :P |
Sluchaj. Znasz numer. Wiec zadzwon do swojego operatora i niech zobacza kto to (moze mu rachunek podnisa ;) ver. na abonament / nie doladuja konta ver. na karte) i podaj jego numer. Potem mozne poprosic o zablokoanie tego numer ale w centrali u nich. Moze to jest dobre rozwiazanie???
P.S. A jak nie to daj ogloszenia na stronce poszukuje partnera (ale partnera !!) ;) |
Sprobuj zapisac (nagrac) taka rozmowe, a pozniej na policje, nawet prepiad da sie wyczaic, jak juz goscia zlapia - do do wariatkowa bo jest albo nie normalny, albo zakladasz mu sprawe cywilna i odszkodowanie za morlane obrazy, w kazdym razie nie rob tych numerow ze stronami dla gejow i tp. bo jest oko za oko, zab za zab i nic nie da jesi to jest jakis psychopata, oby sobie tego z toba nie polaczyl potem
zastanawia mnie sprawa skad wybrakl twoj nr tel.? Czy was zna, zna corke? to jej kolega? itp. zastanow sie |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A podobno u mnie jest niebezpiecznie :\ Ja bym dał ten numer wszedzie gdzie mogę do neta - geje. Rozniesie sie to szybko. Kuoisz córze nowego popa chyba 20zł wiec bardzo stratny nie bedziesza, a świety spokój TAK |
chyba jednak coś zadziałało bo gość ma wyłączony telefon.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:49. |