![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() @ Rembrant Obraz mam zrobiony i mogę go w każdej chwili użyć. Ale to też nie jest takie pięć minut roboty, bo musiałbym potem poaktualniać wszystkie dane, a sporo się tego nazbierało od instalacji.
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Jeśli chodzi o inne programy, to jeżeli uważasz, że skan nimi zrobiony może coś dać, to sprawdzę to. Do tej pory zawsze wystarczał mi jeden i radził sobie ze wszystkim. Nie zgadzam się też ze stwierdzeniem, że trzy to minimum i "że tak się przyjęło". Jeśli Ty tak sobie przyjąłeś ok, mi wystarczy jeden. A co do propagowania opinii to cóż.. Jeżeli ktoś nie ma na tyle zdrowego rozsądku, żeby nie podchodzić bezkrytycznie do wypowiedzi innych i z pewną dozą własnego rozsądku sprawdzać skutki ich wypowiedzi, to szczerze mówiąc zasługuje, żeby się na tym przejechać.. Im szybciej tym lepiej, skutki powinny być mniej bolesne.
![]() |
![]() |
#18 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
Cytat:
![]() wystarczy raptem 5 minut... wiem z doświadczenia, że żadne firewalle czy antywirusy (chocby nie wiem jak były doskonałe) nie uchronią nas, jeśli nie będziemy myśleli, co robimy. przecież od dawna wiadomo, że kazaa to siedlisko wirusów, trojanów etc i trzeba mieć mentalność sapera, żeby tego używać. co do p2p, to sid nie ma racji, przynajmniej w moim przypadku. od 2 lat ssam gry, filmy, programy i do tej pory (jak narazie, oby tak dalej - nie chcę zapeszać ![]() po prostu, myślę przy tym, co robię. mam zasadę - nie używam takich wynalazków, jak kazaa, outlook, ie, gg, czy wyszukiwarka plików z emule, które są najpopularniejszymi drogami infekcji kompa. wracając do tematu, ten trojan wprowadził ci zmiany w rejestrze i bez naprawiania systemu możesz się nie obejsć. spróbuj w google poszukać info, wpisując nazwy tych plików, które miałeś w autostarcie. w ten sposób poradziłem sobie u kolesia z syfem, który wykorzystywał autodialing w xp. wystarczyło usunąć 2 wpisy w rejestrze i problem zniknął ![]() ps. przestań używać ie, a bardzo ułatwisz sobie życie ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 17.04.2005 o godz. 20:19 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Co do Kazaa to również nie używam wcale lub bardzo rzadko, ale dzisiaj chciałem znaleźć jeden plik, a jednak ten program kiedyś do takich zadań nadawał się bardzo dobrze. Poza tym miałem sprawdzoną wersję okrojoną z wszystkiego, co niepotrzebne. Zresztą nie mam pewności, że to wina Kazaa, może po prostu jakiś zbieg okoliczności. Co do mojego systemu to już liczę się z koniecznością reinstalacji. Poszukam jeszcze tych plików, ale ten, który w większości powodował cały ten bajzel to wp.exe i nie wiem, czy na jego temat coś znajdę. Ale poszukam.
![]() |
![]() |
#20 |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
To powinno pomóc.
http://www.searchengines.pl/phpbb203...hp/t31936.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Niemniej jednak znalazłem już rozwiązanie i poradziłem sobie z problemem. Gdyby ktoś miał podobny problem, na tych dwóch stronach znajdzie rozwiązanie: http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?p=432002 http://www.geekstogo.com/forum/Troja...dc-t16219.html Służę również pomocą w razie ewentualnych wątpliwości. Mam do Was jeszcze tylko jedno pytanie. Pogrzebałem trochę w rejestrze i wydaje mi się, że udało mi się przywrócić wszystkie zakładki w menu właściwości ekranu. Nie jestem jednak pewien, bo nie pamiętam ich wszystkich. Możecie rzucić okiem na ten screen i powiedzieć mi, czy czegoś nie brakuje? ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
@rosol, skąd masz spolszczenie do tego skina w Rainlendarze? Podzielisz się?
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() EDIT: Umieszcze to tutaj ... chyba @andrzejj9 sie nie obrazi ... EDIT2: OK. myslalem ze chodzi Ci o sam program. Skina wysylam wlasnie mailem. Ostatnio zmieniany przez rosol : 17.04.2005 o godz. 23:03 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
( o )( o )
Zlotowicz
Cytat:
Program jest spolszczony, ale ten skin u mnie wyświetla się po angielsku. joujoujou[at]gmail.com
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
( o )( o )
Zlotowicz
Cytat:
![]() BTW jak instalowałem to jeszcze PL nie był. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|