![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Telefon z Anglii - tylko jaki ?!?!
Wiem że nie lubicie (przynajmniej niektórzy) takich tematów i że było to już kilka razy, ale wujek jest w Anglii i chce żebym mu doradził i wybrał jakieś modele telefonów które warto sprowadzić do Polski i potem sprzedać. Telefony mogą być z różnych sieci, kupione jako pre-pay'dy albo http://www.dixons.co.uk
Wujek czasami jest napalony na różne takie rzeczy, gdzieś usłyszał że można niewiadomo ile zarobić więc on też tak chce, i nic tylko żebym mu doradził co kupić Co doradzacie bardzo was prosze o jakąś pomoc
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Porownaj ceny z Dixona i ze stron operatorow
http://shop.o2.co.uk/cgi-bin/o2uk/js...AO2%3ATALKALOT http://shop.vodafone.co.uk/index.cfm...PAYT&rangeID=6 http://shop.orange.co.uk/shop/show/h...you_go/all/all http://www.t-mobile.co.uk/Dispatcher...catalogue_payg z tymi w Polsce (nie wiem: allegro, anonse, popytaj w tzw. serwisach po ile by wzieli takie telefony) bo nie wiem czy warto, w polskich cenach sie nie orentuje. Polskiego menu na pewno w nich nie bedzie, a i ladowarka raczej sie nie przyda bo gniazdka tu sa inne. Chyba, ze do kazdego telefonu wujek dokupi od razu tam plug adapter. edit: link do o2 uaktualniony
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane. ![]() Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 03.03.2005 o godz. 09:31 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
joujoujou - o ladowarki bym sie nie martwil, teraz kosztuja grosze (mniej niz przesylka)
|
|
|
#4 |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
jak już kupować to nie żadne cuda trzeciej generacji tylko zwykłe Nokie, Siemensy i SE.
Żeby porządnie zarobić musialby kupić ich naprawdę sporo bo nie tylko Twój wujek to wymyślił. Allegro jest zasypane tego typu telefonami, dodatkowo juz z agranym polskim menu. To był dobry iteres kilka miesięcy temu, ale czy teraz Porównuj ceny wg allegro tak jest najprościej.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
Ja na miejscu twojego wujka kupił bym nokię jakąś nową,bo nokie w miare długo trzymają cenę,simens też może być,napewno nie brałbym jakichś wynalazków typu sagem,sendo
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
nokia siemens sony ericsson motorola A jesli chodzi o wybor: ladowarka czy plug adapter to to drugie raczej tansze a i moze sie do innego urzadzenia przydac.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
3 miesiace temu była w Angli promocja na neca e616v kosztowal ok 50f - wiec jak łatwo policzyć ok 200zl - a na allegro stoja w przedziale 500 -600zl - i z tego co widze to jest nimi dość duże zainteresowanie (nie ma kłopotu ze sciagnieciem simlocka koszt ok 25zl powyrzej dwóch sztuk, oraz z wgraniem polskiego menu koszt ok 30zl powyrzej 2sztuk)
oweszem mozna sprowadzic tez nokie czy motorole ale one tam są niestety droższe i nie wiadomo czy będzie opłacać sie sprowadzić je do Polski!!! pozdro
|
|
|
#8 |
|
Matrix has him
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Ja bym sie zastanowił poważnie nad jakimś Nec'iem
Jak na swoją cenę mają gigantyczne możliwości (UMTS, GPRS, MMS, SMS ) Mój kuzyn jest teraz w Anglii, jak był niedawno na odwiedzinach w rodzinnych stronach trochę się takim Neczkiem pobawiłem Tylko kurcze modelu nie pamiętam już
|
|
|
|
![]() |
|
|