Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 01.03.2005, 19:47   #1
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Telefon z Anglii - tylko jaki ?!?!

Wiem że nie lubicie (przynajmniej niektórzy) takich tematów i że było to już kilka razy, ale wujek jest w Anglii i chce żebym mu doradził i wybrał jakieś modele telefonów które warto sprowadzić do Polski i potem sprzedać. Telefony mogą być z różnych sieci, kupione jako pre-pay'dy albo http://www.dixons.co.uk
Wujek czasami jest napalony na różne takie rzeczy, gdzieś usłyszał że można niewiadomo ile zarobić więc on też tak chce, i nic tylko żebym mu doradził co kupić

Co doradzacie bardzo was prosze o jakąś pomoc
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________
Eliasz jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 02.03.2005, 01:52   #2
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Porownaj ceny z Dixona i ze stron operatorow
http://shop.o2.co.uk/cgi-bin/o2uk/js...AO2%3ATALKALOT
http://shop.vodafone.co.uk/index.cfm...PAYT&rangeID=6
http://shop.orange.co.uk/shop/show/h...you_go/all/all
http://www.t-mobile.co.uk/Dispatcher...catalogue_payg
z tymi w Polsce (nie wiem: allegro, anonse, popytaj w tzw. serwisach po ile by wzieli takie telefony) bo nie wiem czy warto, w polskich cenach sie nie orentuje.
Polskiego menu na pewno w nich nie bedzie, a i ladowarka raczej sie nie przyda bo gniazdka tu sa inne. Chyba, ze do kazdego telefonu wujek dokupi od razu tam plug adapter.

edit:
link do o2 uaktualniony
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.

Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 03.03.2005 o godz. 09:31
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.03.2005, 03:10   #3
mr_spock
Merry F****** Christmas

Data rejestracji: 22.10.2002
mr_spock zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
joujoujou - o ladowarki bym sie nie martwil, teraz kosztuja grosze (mniej niz przesylka)
Stary 02.03.2005, 11:24   #4
Air
.:Obey Your Master:.

Data rejestracji: 18.12.2003
Air zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
jak już kupować to nie żadne cuda trzeciej generacji tylko zwykłe Nokie, Siemensy i SE.
Żeby porządnie zarobić musialby kupić ich naprawdę sporo bo nie tylko Twój wujek to wymyślił. Allegro jest zasypane tego typu telefonami, dodatkowo juz z agranym polskim menu. To był dobry iteres kilka miesięcy temu, ale czy teraz Porównuj ceny wg allegro tak jest najprościej.
Air jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.03.2005, 20:39   #5
devil-80
Forumator

Data rejestracji: 07.12.2004
devil-80 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja na miejscu twojego wujka kupił bym nokię jakąś nową,bo nokie w miare długo trzymają cenę,simens też może być,napewno nie brałbym jakichś wynalazków typu sagem,sendo
devil-80 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 03.03.2005, 01:13   #6
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez devil-80
Ja na miejscu twojego wujka [...]
Zdecydowanie:
nokia
siemens
sony ericsson
motorola

A jesli chodzi o wybor: ladowarka czy plug adapter to to drugie raczej tansze a i moze sie do innego urzadzenia przydac.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 03.03.2005, 03:19   #7
Ufil123
Forumator

Data rejestracji: 04.04.2004
Ufil123 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
3 miesiace temu była w Angli promocja na neca e616v kosztowal ok 50f - wiec jak łatwo policzyć ok 200zl - a na allegro stoja w przedziale 500 -600zl - i z tego co widze to jest nimi dość duże zainteresowanie (nie ma kłopotu ze sciagnieciem simlocka koszt ok 25zl powyrzej dwóch sztuk, oraz z wgraniem polskiego menu koszt ok 30zl powyrzej 2sztuk)

oweszem mozna sprowadzic tez nokie czy motorole ale one tam są niestety droższe i nie wiadomo czy będzie opłacać sie sprowadzić je do Polski!!!

pozdro
Stary 03.03.2005, 04:16   #8
kiewas
Matrix has him

Data rejestracji: 29.10.2003
kiewas zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja bym sie zastanowił poważnie nad jakimś Nec'iem Jak na swoją cenę mają gigantyczne możliwości (UMTS, GPRS, MMS, SMS ) Mój kuzyn jest teraz w Anglii, jak był niedawno na odwiedzinach w rodzinnych stronach trochę się takim Neczkiem pobawiłem Tylko kurcze modelu nie pamiętam już

Twoje uprawnienia: