![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
Moto Racer 3 a Tages
Wiem ze ta gra wyszla juz bardzo dawno temu, ale przegladalem sobie stare posty i patrze a tu pisze ze Moto Racer 3 jest zabezpieczone wlasnie Tages. Mysle sobie jak to mozliwe przeciez to zabezpieczeni jest nie do zlamania, a ja to kopiuje nawet na moim starym LG-8081B bez zadnych problemow Clone CD, takze da sie to skopiowac na PSX Copy 2000.
Plytke mam pirata od kumpla. Jest tam ***** i wszystko, wiem ze moge poprostu kopiowac resztki Tages, ale jednak ktos musial zlamac to zabezpiecznie skoro da sie kopiowac ta gre bez zadnych problemow. Czy wy tez ta gierke kopiowaliscie normaline bez problemow ?? Jeszcze jedno nigdy sie nie spotakalem ani zaden z moich kumpli zeby skopiowany MR3 zamienil sie w wersje demo. |
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
a czy ktorykolwiek z twoich kumpli spotkal kiedys oryginal MR3?
bo piracka kopia (chyba ze potraktowana safelockiem) jest do przegranaia NA KAZDYM sprzecie a TAGES jeszcze nikt nie zlamach (choc sporo osob wi juz dokladnie jak dziala) a ***** do gry to zupelnie inna sprawa
|
|
|
|
#3 |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Ja mam kopię Moto Racer 3, ale nie ma tam śladu żadnego cracka (być może jest już kopiowany podczas instalacji).
Gdy włączam grę bez włożonej płyty, program prosi o płytę. Gdy ją włożę, gra się uruchamia, widać intro, po czym pokazuje się czarny ekran, a CD zaczyna strasznie młócić (jakby szukał sektorów po całej płycie). Młócka ta trwa bez końca, ALE wystarczy wyjać płytę z napędu i gra włącza się (i działa na 100%). Plik wykonywalny Mr3.exe ma 2.760.757 bajtów, zmodyfikowany 26 października 2001, 12:43:30. Kopiowałem na LG CED-8120B (12/8/32).
|
|
|
#4 | |
|
Gość
|
Cytat:
SID Jednego nie rozumiem jak plytki moglybyc potraktowane safelockiem jezeli, wszystkie kopie (te w sklepach) MR3 byly zabezpieczone Tages, wiem ze moge miec juz zabezpiecznie sciagniete na tej plytce co mialem, ale ktos to musial zrobic skoro mozna to przegrac. Wedlug mnie ktos juz zlamal tages i piracki MR3 jest na to dowodem. Mowicie co chcecie. |
|
|
|
|
#5 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Master - zlamac (scrackowac) to nie to samo co przegrac...
|
|
|
|
#6 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
A moj MR3 działa bez zarzutu wkładam instaluję i gram bez płyty ! |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez Sebastian997 : 19.08.2002 o godz. 16:43 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Gość
|
Macie racje cos mi sie poje**lo. Gdy przeciez jest ***** na plycie to wtedy zabezpieczenie nie jest zlamane. ALE ZE MNIE *****
|
|
|
|
#9 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Cytat:
Ważne że stać cię na konstruktywną samokrytykę.Pozdrawiam - Sebastian |
|