![]() |
Cytat:
|
mozemy tylko liczyc, ze poprawki senatu padna spowotem w sejmie (tam zdaje sie wracaja poprawki sentau do glosowania ponownego), ale ostatnia koalicja to wyklucza
tak, jak sie tu ma cokolwiek rozwijac, skoro polityka fiskalna jest tak pierd....ta |
na a standard to 22% jakby obnizyli ja do powiedzmy 15% to oczywiscie korona by im z glowy spadla :blee:
zreszta to nie pierwszy przypadek gdy zaslaniajac sie bruksela podnosi sie nam podatki [wiadomo na UE latwo zwalic wine za dluga zime Balcerowicza i BSE :blee:] i potem sie dziwic ze mlodzi ludzie chcla spier... z tego [k]raju :blee: |
Cytat:
|
na glowe upadli :|
|
Wstałem rano, załączyłem neta, wchodze na CDRinfo......patrzę......a tu news "Senat sprowadza na ziemię naiwnych", czytam ...i już sobie qrwa dzień popsułem (sorry za przeklinanie;) )
:klnie: Ktoś w tym rządzie ma nierówno pod sufitem, miał być tani internet atu co..?? Tyle obiecywali i wogóle.......... Jeteśmy jednym (jak nie jedynym) państwem w którym net jest cholernie drogi (( Totalna PARANOJA :klnie: |
A jednak 22 % VAT na Internet!!
Wczoraj senat przegłosował 22 procentową stawkę VAT'u na usługi internetowe. Budżet Państwa zyska na tym kilka milionów złotych a przecietny użytkownik straci. Neo + dla przykładu będzie kosztować
169,05. Totalna paranoja!! Gdy sejm uchwalił, że usługi Internetowe zostaną zwolnione z VAT chyba za dużo osób sie ucieszyło i zapomniało, że pozostaje jeszcze paru dziadów w senacie, którzy zrobia nam takiego psikusa. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:40. |