![]() |
Cytat:
sluszna decyzja zawsze warto sprobowac - co do anglojezycznosci > pamietaj, ze na forum masz w dziale FAQ calkiem fajny slownik, na poczatek powinien Ci rozjasnic pewne zagadnienia.., o reszte zawsze mozesz zapytac :) |
Dzięki na takie odpowiedzi czekałem, jeśli możecie to powiedzcie jakie wtyczki warto zainstalować i jeśli możecie to powiedzcie w skrócie do czego służą.
|
Cytat:
2) "[FAQ] A do czego ta wtyczka?" 3) "Foobar2000 - Frequently Asked Questions" w zasadzie wszystkie wtyczki masz opisane także w słowniku i na serwisie w dziale art i porady... dodatkowo polecam "Linki dotyczące Foobara2000" a w nich dział WTYCZKI :) |
Cytat:
zgadzam sie ze jest lepsza jakosc tylko ze ona jest dla wyjadaczy (moze za mocne slowo) a nie kogos kto chce muzy posluchac..... mi wystarcza equalizer w winampie + presety do niego + stare kolumienki wzmacniane radiomagnetofonem z braku wzmacniacza i kasy na niego) a co do gui..... wiesz jak dla mnie play, stop, pause itd to tak jak na byle glupim magnetowidzie, radiu itd. + lista utworow z boku... chyba trudno o cos prostszego :> ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:43. |