![]() |
Kurde o co wy sie klucicie, kazdy slucha tego co chce. Ja np. slucham i techno i hip-hopu.
|
Cytat:
|
najwiecej .. do powiedzenia zawsze mają .. moi rodzice ...
jak usłyszą bit ..z pokoju :) :) znowu te twoje "łubu dobu :) :) " |
Witam !
A ja tam sobie słucham tego co mi sie podoba niw wazne czy to HH czy Techno. Jako ze jestem z Łodzi to zainteresowałem sie O.S.T.R-ym jest wporzątku / ABC, Ot, Yebać , Z, to jedne z kawałków które podobają mi się. Karramba czemu nie posądzają go o zrzynkę z Liroya który ma tesh paręfajnych kawałków. Dzisiaj np. dorwałem paredziesiąt kawałków Manieczek i parę fajnych się znalazło / 'Jazda' jest niezła / Ogólnie dorwałem jeszcze parę płytek mp3ek i spodobały mi się takie kawałki jak Flip Mode Squad - Scenario, parę kawałków Aphrodite / Jest dużo fajnej muzy która jesli mi się spodoba to nie ma powodu aby jej nie słuchać. |
Cytat:
U mnie nazywa się to "wuchaniem" ponieważ jak chcę troche potrząsć szybami w dzwiach od pokoju to niskie na min bas na max /zniekształcenia są ale efekt także / !!!! TONSIL góra 2 głośniki basowe o średnicy ok 30CM podłączone pod wzmacnacz TECHNICSA i są w odległosci ok 3m od tyc nieszczęsnych dzrwi. PS: Odkryłem ze mam bardzo nieszczelne drzwi wejsciowe bo ten basik słychać parę pięter niżej .... |
ale chodzi mi o płytke nową OSTR "Tabasko" jest jeszcze lepsza od "masz to jak w banku" :) Laser - Łódź Hip Hop :)
|
Witam !
Jego Płyty sa po 30PLN / oryginały / wiec zrzucamy sie z kumplem i kupujemy - jak jest niewypał to straty sa mniejsze ... muszę skoczyc do M1 i srawdzic czy maja ... |
polski Hip Hop jest zazwyczaj po 29,90zł ..to nie jest komercja ..ale zdarzają sie też droższe :)
|
Ja w sumie zainteresowałem sie tym forum jak i tematem nagrywania tylko ze wzgledu na hiphop , w końcu dobrze nagrana płyta audio wczesniej zgrana z internetu to zadanie dla troche lepszego lamera, które wymaga pewnej wiedzy . :-D
Pozdrawiam słuczaczy hiphopu nie zapominając oczywiście o licznym gronie wypalaczy. 8) |
HWDP .. już oczymś znaczy :)
|
Cytat:
|
ADIK nierozumiem czemu namnie najechałeś w takim tonie to jest moja opinia i nikogo nie obraziłem. Więc jednym słowem masz u mnie minus.
|
Powiem wam cos: JA NIE SLUCHAM HIP-HOP-u!!!
Powiem wiecej - nie lubie go!!! Powiem jeszcze wiecej - przy kazdej nadazajacej sie okazji zakazuje sluchania tej muzyki!!!! I powiem wam dlaczego - bo jest to bunt dla buntu, brak jakichkolwiek pozytywnych relacji, wzorow...itd... To jest tak jak z czarnym Rap-em, to muzyka buntu i destrukcji, potrzebuje czasu na znalezienie sobie miejsca - ale wtedy bedzie juz komercyjna. |
Hiphop jest spoczko!!Ale mam pytanie co to znaczy slucham techno???mam nadzieje ze nie bruklin baunc!
www.hip-hop.pl rox! Ale tak naprawde najlepsza muza jest Jungle!!!!!!!! |
Witam !
Najlepsza jest ta muza która Ci sie podoba !! Ja Słucham np HH tylko jak jest np jakiś fajny motyw w podkładzie / jakoś tam to sie fahmańsko nazywa ale nie wiem / albo jestem ciekaw co stworzył mój "sąsiad" czytaj OSTR. - nie chodzę w takich specjalistycznych spodniach bo uważam że są niewygodne / JA UWAZAM /. Ostatni zauważylem ze słucham takiej muzy jaka aktualnie odzwierciedla mój stan. tzn jak jestem wpieniony to w domu słychać Korna / Mansona - bez komentarzy proszę / a jak nie chodze wkurzony to Techno czasami HH ... Każdemu według potrzeb i upodobań ... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:57. |