Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jezeli sluchasz Hip-Hopu to wejdz. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jezeli-sluchasz-hip-hopu-wejdz-11638/)

brzuszki 18.10.2002 20:56

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
HWDP .. już oczymś znaczy :)
A Regina Pisarek,a Waldemar Kocoń,a Tercet Egzotyczny?
Nie można mieć tak wąskich zainteresowań.
Brzuszek

Laser 18.10.2002 20:59

Witam !

@brzuszki - z Pl muzy moze być "Łzy"/"ONA"/Perfekt/ ... tesh nie są źli .. jak jush powiedziałem jestem wszechmuzykostronny !;)

Adik 18.10.2002 22:23

Cytat:

GOLOMB666 napisa***322;(a)
ADIK nierozumiem czemu namnie najechałeś w takim tonie to jest moja opinia i nikogo nie obraziłem. Więc jednym słowem masz u mnie minus.
nie chciałem na Ciebie najechać- po prostu wnerwia mnie jak ktoś, kto nie słucha (chyba ze sie myle) HipHop'u mówi, ze HH jest najgorszy, bo MC sobie bluzgają i mówią o tym co im lezy na sercu. Ja sam nie gustuje w HH z "dolnej półki" (co słowo to k..., i cały czas płacz, że politycy są wszystkiemu winni)- ale w Polsce są nie tylko takie składy- są również ludzie mający zupełnie inny styl- radosny, przepełniony optymizmem, niosący ze sobą głębsze przesłanie, taki HipHop jest po prostu życiem- nie moja wina, że Ty akurat nienawidzisz HH, bo nie podobają Ci sie teksty...

jeżeli czujesz sie dotknięty moimi słowami to sorka- nie to było miom zamiarem

GOLOMB 18.10.2002 22:24

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
Powiem wam cos: JA NIE SLUCHAM HIP-HOP-u!!!
Powiem wiecej - nie lubie go!!!
Powiem jeszcze wiecej - przy kazdej nadazajacej sie okazji zakazuje sluchania tej muzyki!!!!
I powiem wam dlaczego - bo jest to bunt dla buntu, brak jakichkolwiek pozytywnych relacji, wzorow...itd...
To jest tak jak z czarnym Rap-em, to muzyka buntu i destrukcji, potrzebuje czasu na znalezienie sobie miejsca - ale wtedy bedzie juz komercyjna.

PODPISUJE SIĘ POD TWOJĄ OPINIĄ YAHOL. MAM TAKIE SAMO ZDANIE JAK TY.

GOLOMB 18.10.2002 22:25

Cytat:

Adik napisa***322;(a)

nie chciałem na Ciebie najechać- po prostu wnerwia mnie jak ktoś, kto nie słucha (chyba ze sie myle) HipHop'u mówi, ze HH jest najgorszy, bo MC sobie bluzgają i mówią o tym co im lezy na sercu. Ja sam nie gustuje w HH z "dolnej półki" (co słowo to k..., i cały czas płacz, że politycy są wszystkiemu winni)- ale w Polsce są nie tylko takie składy- są również ludzie mający zupełnie inny styl- radosny, przepełniony optymizmem, niosący ze sobą głębsze przesłanie, taki HipHop jest po prostu życiem- nie moja wina, że Ty akurat nienawidzisz HH, bo nie podobają Ci sie teksty...

SPOKO.8)

Ice 18.10.2002 23:30

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

Witam !

U mnie nazywa się to "wuchaniem" ponieważ jak chcę troche potrząsć szybami w dzwiach od pokoju to niskie na min bas na max /zniekształcenia są ale efekt także / !!!!

TONSIL góra 2 głośniki basowe o średnicy ok 30CM podłączone pod wzmacnacz TECHNICSA i są w odległosci ok 3m od tyc nieszczęsnych dzrwi.

PS: Odkryłem ze mam bardzo nieszczelne drzwi wejsciowe bo ten basik słychać parę pięter niżej ....

Wiem coś o tym Ja mam: Amplituner Technics SA-DX950 + 2 głośniki ALTUS 300 + 2 głośniki 120W. ;) :) :)

PS. Z Polskiego HH Najlepszym (dla mnie) zespołem jest SLUMS ATTACK.

mati1700 18.10.2002 23:45

Cytat:

Adik napisa***322;(a)

np: FiSZ

Weron 19.10.2002 00:03

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
Powiem wam cos: JA NIE SLUCHAM HIP-HOP-u!!!
Powiem wiecej - nie lubie go!!!
Powiem jeszcze wiecej - przy kazdej nadazajacej sie okazji zakazuje sluchania tej muzyki!!!!
I powiem wam dlaczego - bo jest to bunt dla buntu, brak jakichkolwiek pozytywnych relacji, wzorow...itd...
To jest tak jak z czarnym Rap-em, to muzyka buntu i destrukcji, potrzebuje czasu na znalezienie sobie miejsca - ale wtedy bedzie juz komercyjna.

A ja slucham hip-hopu.
Lubie go.
I nie zakazuje nikomu a wrecz polecam.
I koncze zdaniem:

Me against the world

TOMMYx 19.10.2002 00:11

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

(...)

Dzisiaj np. dorwałem paredziesiąt kawałków Manieczek i parę fajnych się znalazło / 'Jazda' jest niezła /

(...)

Laser skąd dorwałeś PAREDZIESIĄT kawałków z Manieczek ?
Znasz jakieś stronki, ftp, bądź inne źródła dostępu do TYCH kawałków ?
To jest PILNE.
Z góry dzięki.

oldgringo 19.10.2002 00:25

Hip-Hop jest wporzo.Normalni goście opowiadają o swoim życiu, bez żadnej ściemy.Ja dobrze wiem o czym są te kawałki, to część mojego życia.Kiedyś prawdziwy punk był taki.

/||\aster 19.10.2002 00:48

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)

Laser skąd dorwałeś PAREDZIESIĄT kawałków z Manieczek ?
Znasz jakieś stronki, ftp, bądź inne źródła dostępu do TYCH kawałków ?
To jest PILNE.
Z góry dzięki.

Mam cos lepszego od manieczek (podobno bo sie sciaga) oto link
http://techno-club.com/index.php sciagnij to co ma obok rysunek kaazy podobno super. Ja sie jutro dowiem
pozdro

TOMMYx 19.10.2002 01:06

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)

Mam cos lepszego od manieczek (podobno bo sie sciaga) oto link
http://techno-club.com/index.php sciagnij to co ma obok rysunek kaazy podobno super. Ja sie jutro dowiem
pozdro

Aster, ale tam nie działają mi linki, nic nie chce się ściągnąć.
A jak będziesz miał jakieś linki do set'ów z Manieczek to daj mi cynk. To PILNE.

/||\aster 19.10.2002 01:13

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)

Aster, ale tam nie działają mi linki, nic nie chce się ściągnąć.
A jak będziesz miał jakieś linki do set'ów z Manieczek to daj mi cynk. To PILNE.

Nie wiem co jest z tymi linkami, ale one raz dzialaja a raz nie sproboj pozniej. Jak bede mial manieczki to ci dam znac, ale widzialem nawet sporo na kaazie

TOMMYx 19.10.2002 01:30

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)

Nie wiem co jest z tymi linkami, ale one raz dzialaja a raz nie sproboj pozniej. Jak bede mial manieczki to ci dam znac, ale widzialem nawet sporo na kaazie

No u mnie nie działają.
A jeśli chodzi o manieczki, to szukam jakiegoś innego źródła, kazaa mnie nie interesuje, nie lubię jej ;) :)

/||\aster 19.10.2002 01:44

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)

No u mnie nie działają.
A jeśli chodzi o manieczki, to szukam jakiegoś innego źródła, kazaa mnie nie interesuje, nie lubię jej ;) :)

U mnie tez raz nie zadzialal ten link ale pare godzin (2-3) dzialal a teraz znowu nie dziala.
Osiol ma manieczki na serverze ady, moze to sprobojesz?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:56.