![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Torrent - Zapamiętanie źródeł
Witam serdecznie, potrzebuje wtyczki/klienta torrent, który potrafi zapamiętywać źródła [sedów/perów] i eksportować do jakiegoś pliku. Po to aby przekazać innej osobie, ona importuje sobie taki plik i posiada już perów/sedów bez konieczności łączenia się z trackerem.
Szukałem, ale jak coś znalazłem to zapamiętuje źródła, ale nie ma jak ich wyeksportować. Nie musi być koniecznie do pliku, klient może tworzyć jakiś plik, który mozna skopiować do kogoś innego. Azorek ma coś takiego, ale gdzie on to zapisuje?! ![]() Pit ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y Ostatnio zmieniany przez Piterniel : 08.08.2005 o godz. 11:39 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
A nizej jest "Domyslna sciezka zapisu (pliki wynikowe)". To nie jest to?
Nie testowalem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bitcomet zapisuje listę peerów w plikach xml w katalogu Bitcomet/torrents, ale nie wiem, czy to się da w prosty sposób przenieść i odpalić na innym kompie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Może ktoś to dla mnie spróbować?
1. Uruchamiasz BiComet 2. Ładujesz plik Torrent nie uruchamiając ściagania 3. Edytujesz adres trackera na np. http://www.onet.pl/ 4. Zamykasz BiCometa 5. Podmieniasz plik .xml 6. Uruchamiasz Bicometa i torrenta już z niepoprawnym trackerem 7. Sprawdz czy masz źródełka... Dzięki za pomoc, ale u mnie jak próbuje to nawet bez plików .xml zapamiętuje źródła. Gdzieś indziej jest pewnie inne źródło dla Cometa. SPRAWDZIŁEM U SIOSTRY! Działa, dzięki za pomoc! Reputka leci. Znalazł perów bez trackera i się do nich poprawnie podłączył ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y Ostatnio zmieniany przez Piterniel : 08.08.2005 o godz. 12:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|