![]() |
Podobno sa tacy co czekaja cierpliwie i buduja profil nawet :D
|
Żywiec flacha 0,5l po 1,95 w kałflandzie.
Właśnie zapróbowywuję....jest jak zwykle. Ważność do 15.03.15. Zapodałem dwie kszynki :spoko: |
Cytat:
Jeszcze z pięć lat pobuduję, a potem zacznę reklamować pomidory Grzenia. |
Cytat:
W weekend w Netto u mnie byla Lomza niepasteryzowana za 99gr. Termin do stycznia 2016. |
Ale się uczepiłeś. Otywyte popełniłem babola, termin do 15.03.16.
Te z 03.15 pewnie już dawno wypite ponownie po bioutylizacji. |
W tym tygodniu świeże ryby w Lidlu 25% tańsze, będę frutarianinem jedzącym ryby. :D
|
Dobrze wiedzieć, że tanie rybki będą. Uwielbiam ryby. Ostatnio w Tesco był karp w promocji, kupiliśmy 3 kg.
|
Karp jest pyszny! Wlasnie mi przypomniales, ze do wigilii zostaly trzy tygodnie z hakiem :-)!
|
a co sądzicie o tej właśnie ojszczałce elektrycznej z lidla ?!
używał ktoś? jakieś doświadczenia ? dzięki za info |
Czy dychy nie pieniądze, jak będzie źle działać, to i oddasz.
Świeża ryba w Lidlu, minimum 25% taniej, wszystko się zgadza, ale dorsz atlantycki, rozmrażany. :szczerb: Zjadłem na obiad wielkiego pstrąga upieczonego w piekarniku, na śniadanie zaraz drugiego zjem. ;) |
@ed jak Ty tyle wcinasz to do świąt nie będziesz miał miejsca na inne smakołyki :)
|
E tam, co to jest 300 gramów chudej ryby, nie jem smażonego, tłustego... a i tak od wyjścia ze szpitala 4 kilo przytyłem. :szczerb:
|
Kolega pracuje w dystrybucji ryb, mawia zawsze, jak widzisz tanią rybę w promocji, to sobie odpuść, to znaczy, że była śnięta, lub zdechła, wiec szybka obróbka na płaty i do sprzedaży jako super hiper promocja... Jeśli chcecie świeżego karpia to tylko żywego i do ubicia na własny sposób...
|
Zomowców już nie ma - i komu teraz dać karpia żeby fachowo zabili? :smutny:
|
Wnerwiają mnie z tym niby zabijaniem, a karpie i tak ożywają, męczą się jeszcze gorzej. Boją się sprzedać żywego tam gdzie widać, np. hala Bazaru Szembeka, chociaż w zeszłym roku nie było z tym problemu, "kontrol" musiała być wcześniej. ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:43. |