![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
conquer all
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
kłopoty z LAN'em
mam dziwny problem z kompem w pracy komp działa jak dotąd bez problemów ale od kilku dni kiedy go rano włączam wyskakuje chmurka "nie można podłączyć wszystkich wybranych dysków sieciowych" pomimo ze wszystkie kompy w sieci działają oraz kolejna chmurka to "połączenie ma ograniczoną łączność lub brak łączności"
czasem pomaga utworzenie nowego połączenia sieciowego (na starym IP) ale najczesciej nic to nie daje samo sie potrafi włączyc jak i samo wyłączyć to polączenie:/ czy są wirusy własnie sprawdzam bo kompa dostałem kilka dni temu jak przyszedłem tu do pracy komp działa pod Win xp home sp2 stery do sieciówki przeinstalowałem ale nadal to samo kable są ok (sprawdzane na innych kompach) switch hmm wyglada na to ze działa poniewaz jest u nas jeden switch i mysle ze chyba jest mało prawdopodobne aby akurat uwaliło sie tylko gniazdko prowadzące do mojego kompa help me pozdrawiam kontestator
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Rozumiesz?
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
conquer all
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ale czy dyski zostaly udostepnione przez te komputery? jak chcesz zmapowac dysk skoro on moze nie byc udostepniony na interesujacej Ciebie maszynie
![]() |
![]() |
#5 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Ktory jest wykastrowany ze wszystkich uslug sieciowych! I kazda zmiana konfigu, ustawien, firewalla systemowego lub nie - powoduje wyciecie wewnetrznych polaczen - wszystkich! Z dyskami tez. I to chyba ten bol jest on ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
conquer all
![]() |
dzięki za rady sparwa sie rozwiązała - Ad aware'm
Jakis syf był na tym kompie i blokował mapowanie dysków jak i odłączał mnie z sieci lokalnej po przeskanowaniu adaware i antvirem i usunięciu śmieci sprzęt działa jak trzeba PEACE
![]() |
|
|