Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 25.08.2005, 12:06   #1
pavlvo
Nowy na forum

Data rejestracji: 22.04.2005
pavlvo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Kamerka Panasonic AG-DVC62E z USA... Pomocy :(:(:(.

Zastanawiam sie nad zakupem kamerki Panasonica AG-DVC62E (PAL) do celow zarobkowych. Mam mozliwosc kupienia jej w USA i przywiezienia do Polski (w cenie promocyjnej 1889$, oczywiscie nowa).

http://www.globalmediapro.com/video/...PAL--1353.html

Z tego co juz wiem... model AG-DVC62E jest odpowiednikiem AG-DVC60 w polsce, tylko importowanym na rynek azjatycki. Dzwonilem do serwisu i nikt nie potrafi mi powiedziec czy ten model rozni sie czymkolwiek od AG-DVC62E. Prawdopodobnie niczym, ale nie jestem pewny. Moze ktos z tutaj zarejstrowanych osob wie cos wiecje na ten temat lub posiada taka kamere. Bylbym wdzieczny za wszelkie informacje.

Drugi problem jest tego typu, ze....
Nigdy wczesniej nie kupowalem w sklepach internetowch ...i bylem przekonany ze placi sie dopiero przy odbiorze towaru. Jednak znajomy uswiadomil mnie ze jest odwrotnie .

Bardzo mnie kusi oferta oferta:
http://www.globalmediapro.com/video/...PAL--1353.html

...jednak mam wiele obaw, bo skad mam miec pewnosc ze po przelaniu gotowki otrzymam towar. Siedziba tego sklepu miesci sie w Nowej Zelandii a biuro maja w Londynie. Z tego co zbadalem, fima ta na pewno "fizycznie" istnieje. Wyczytalem rowniez, ze od importu do Stanow Zjednoczonych nie jest doliczane zadne clo. Wiec kamerke mialbymw super cenie 1889$ (z transportem).

Niby wszystko ladnie... ale jaka mam gwarance, ze otrzymam towar? Nie wiem co mam zrobic, bo 1889$ piechota nie chodzi. ...a w Polsce z taki sprzet trzeba wysolic kilka tysiecy wiecej.

W jaki sposob sprawdzic rzetelnosc tych firm? Moze ktos z osob zarejstrowanych na tym forum mial przyjemnosc robic zakupy u nich? ...lub ma jakies informacje na ich temat.

Wielkie dzieki za kazdą rade, bo normalnie nie wiem co robic.

Pozdrawiam:
pavlo@poczta.fm
pavlvo jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: