![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.04.2005
![]() |
Kamerka Panasonic AG-DVC62E z USA... Pomocy :(:(:(.
Zastanawiam sie nad zakupem kamerki Panasonica AG-DVC62E (PAL) do celow zarobkowych. Mam mozliwosc kupienia jej w USA i przywiezienia do Polski (w cenie promocyjnej 1889$, oczywiscie nowa).
http://www.globalmediapro.com/video/...PAL--1353.html Z tego co juz wiem... model AG-DVC62E jest odpowiednikiem AG-DVC60 w polsce, tylko importowanym na rynek azjatycki. Dzwonilem do serwisu i nikt nie potrafi mi powiedziec czy ten model rozni sie czymkolwiek od AG-DVC62E. Prawdopodobnie niczym, ale nie jestem pewny. Moze ktos z tutaj zarejstrowanych osob wie cos wiecje na ten temat lub posiada taka kamere. Bylbym wdzieczny za wszelkie informacje. Drugi problem jest tego typu, ze.... Nigdy wczesniej nie kupowalem w sklepach internetowch ...i bylem przekonany ze placi sie dopiero przy odbiorze towaru. Jednak znajomy uswiadomil mnie ze jest odwrotnie . Bardzo mnie kusi oferta oferta: http://www.globalmediapro.com/video/...PAL--1353.html ...jednak mam wiele obaw, bo skad mam miec pewnosc ze po przelaniu gotowki otrzymam towar. Siedziba tego sklepu miesci sie w Nowej Zelandii a biuro maja w Londynie. Z tego co zbadalem, fima ta na pewno "fizycznie" istnieje. Wyczytalem rowniez, ze od importu do Stanow Zjednoczonych nie jest doliczane zadne clo. Wiec kamerke mialbymw super cenie 1889$ (z transportem). Niby wszystko ladnie... ale jaka mam gwarance, ze otrzymam towar? Nie wiem co mam zrobic, bo 1889$ piechota nie chodzi. ...a w Polsce z taki sprzet trzeba wysolic kilka tysiecy wiecej. W jaki sposob sprawdzic rzetelnosc tych firm? Moze ktos z osob zarejstrowanych na tym forum mial przyjemnosc robic zakupy u nich? ...lub ma jakies informacje na ich temat. Wielkie dzieki za kazdą rade, bo normalnie nie wiem co robic. Pozdrawiam: pavlo@poczta.fm |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|