![]() |
na obecne czasy to chyba jest:)oczywiscie nie bede gral w hi-res, bo i tak najlepiej gra mi sie w 1024(teraz mam 17 calowy monitor), a wczesniej gralem na 800x600(15:). a ktory model 9700pro wybrac, mozesz podac link do aukcji?
|
Cytat:
Zerknąłem na Allegro i ta propozycja wygląda naprawdę interesująco: http://www.allegro.pl/item91098339_a...tv_unikat.html Warunkiem jednak jest posiadanie monitora LCD, bo karta ma wyjście tylko DVI. Ewentualnie dokupienie przejściówki z DVI. Jeśli jednak ta karta Tobie nie odpowiada, to radziłbym szukać czegoś produkcji SAPPHIRE lub BUILT BY ATI (rzadkość). Później należy zwrócić szczególną uwagę, czy pamięci mają magistralę 256-bit! Były wersje 128-bit, które należy omijać szerokim łukiem. Należy też zwrócić na czas dostępu zamontowanych pamięci. Im niższy, tym lepiej (bardziej podatne na ewentualne podkręcanie). |
R9500@9700 :D i bedzie smigac
|
Miałem ATI 9700 pro i zmieniłem na GF 6800 GT, swoją sprzedałem kumplowi i dalej u niego śmiga :spoko: bez zarzutu
Dadatkowo nakleiłem miedziane radiatorki na pamięciach i ładnie można było ją kręcić. Jeśli wybieracie 9700 pro na Allegro to zwróćcie uwagę aby pamięci były ułożone w kształt litery "L" bo zdarza się że sprzedają zwykłą 9700 jako 9700 pro (( oczywiście po podkręceniu moja była 8 potokowa i 256 bitów ze stajni Herculesa :spoko: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:17. |