![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dts i dd? da rade - powerdvd w najnowszej wersji ci to ladnie zdekoduje i wypusci na tyle glosnikow ile masz bez straty czesci sciezki (nawet modele bez 5.1 potrafia to zrobic - byle szlo podlaczyc odpowiednia ilosc kolunmn i wybrac odpowiednie opcje i w sterowniku <ilosc kolumn>, i w programie odtwarzajacym <co ma dekodowac>)
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
dzisiaj w media markcie bylem i widzialem glosniki creative t580 (czyu jakos tak, w kazdym razie konczylo to sie na 80 i bylo 5.1). zdziwilo mnie troche bo mialo to byc z sb live! 5.1 za ok 460 zł. a tam bylo to z .....karta audigy! za 470 zł!!! jesli policztc ze sama karta kosztuje ok 200 zł.... to chyba sie skusze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Nie warto pchac sie w sprzet Creativa bo jest drogi i malo oferuje w zamian.
Uzywam karty Hercules Fortisimo III 7.1. To produkt naprawde bardzo dobry i tanszy od SB Audige. Poza tym ma PowerDVD z pelnymi filtrami do audio. Koszt karty ok 200 zl za BOXa Jezeli chodzi o glosniki to uzywam Logitecha (ogolnie jestem zwolennikiem tej firmy za jakos i pomysly) Z-680. Zestaw oferuje ponad 500 W mocy. Poza tym posiada rewelacyjny subwofer. Pelne sterowanie z pilota bezprzewodowego. Do tego sprzetowy dekoder DTS, DolbyDigital i certyfikat THX. Za caly zestaw z 5 letnia gwarancja placilem 2300 w EMPIKu.
![]() |
#19 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
op
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
ale jak to daja razem w zestawie, to chyba warto
![]() dzisiaj w MM sluchalem tez inych jakis glosniczkow 2.1 creative'a i bardzo pozytywnie mnie zaskoczyly. mialy maly subwooferek,ale graly wystarczająco. jakby to mialo byc dla mnie to by to bylo pewnie za malo,ale ze to dla wujka, ktory bedzie tego uzyal praktycznie tylko do filmow, to chyba bedzie zadowolony. Ostatnio zmieniany przez Stef : 04.02.2004 o godz. 23:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|