![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.01.2005
![]() |
logowanie do systemu
Chciałbym sie pozbyć logowania do systemu podczas uruchamiania kompa,jak można się tego pozbyć ?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Start > Uruchom > control userpasswords2
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
wiesz sprawdziłem to ale w ten sposób to ja kasuję tego użytkownika i wszystkie pliki które zostały założone a mnie chodzi o samą planszę by zniknęła podzas otwierania systemu a użytkownicy pozostali bez wywoływania hasła do nich
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Cichy mod
![]() ![]() |
Procedure jest taka. Zaznaczasz ptaszka, zaznaczasz użytkownika, który ma się logować automatycznie, odznaczasz ptaszka, klikasz Zastosuj, wpisujesz aktualne hasło, Klikasz OK, OK i po ponownym uruchomieniu powinno być już wszystko tak jak chcesz.
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
dzięki wszystko działa tak jak chciałem .Twoje porady są idealne,wiesz jesteś jedną z niewielu osóbna forum które nie wymądrzają się i w sposób bardzo rozsądny dzielą się swoją wiedzą z innymi.W związku z tym jeśli moge mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie .Kiedyś jak podłączałem aparat cyfrowy do kompa to zawsze pokazywał mi się dysk wymienny i mogłem przenosić zdjęcia z aparatu na dysk a teraz tego nie mogę zrobic bo nie pokazuje mi sie ten dysk,co muszę zmienic by tak było jak kiedyś ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Cichy mod
![]() ![]() |
Jeżeli posiadasz Windows 2k/XP/2k3 powinien być dysk wymienny. Jeżeli kiedyś się pojawia, a teraz nie to poszukaj w aparacie opcji Transfer mode (Minolta), USB Configuration (HP). Przestaw w Minolta na Data storage, w HP na Disk Drive - inne aparaty tą funkcje prawdopodobnie mają inaczej nazwaną, ale napewno znajdziesz
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
![]()
System mam XP i wiem że powinien być dysk wymienny ale nawet nie wiem kiedy zniknął,czy może trzeba porty USB jeszcze raz skofigurowac by jeden z nich mógł być dyskiem wymiennym,lub może w inny sposób,a aparat mam Cannon Power Shot S1IS i teraz zainstalowałem nowe sterowniki z ich strony ale system nie pokazuje go w wykazie aparatów(nie tam żadnego Cannona)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Cichy mod
![]() ![]() |
Poszukaj metody transferu w opcjach aparatu. Napewno masz przesatawioną na inną niż Data storage, Dysk Drive, Transfer Mode 2 etc.
![]() Jeżeli takich opcji nie ma to możesz spróbować przeinstalować sterowniki do USB, oraz aparatu.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
Wiesz już sobie poradziłem z tym problemem,ale przyczyna była zgoła inna.To sterownik od skanera blokował mi to wszystko.Po jego wyrzuceniu wszystko wróciło do normy.To chyba po zainstalowaniu SP2 stare sterowniki zaczęły robić kłopoty z XP chociaż sam skaner działał ok to jak widać pewne rzeczy zaczął mi blokować.I to była przyczyna bo jak go powtórnie zainstalowałem ,to działo się tak jak ostatnio,a sterowniki od aparatu wyrzuciłem i system spokojnie daje sobie radę z odnalezieniem aparatu,i kopiowaniem danych na twardy.Ale dzięki za porady
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|