![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2002
![]() |
Karta TV - Szukam opinii
Witam!
Chcę nabyć karte TV FM LEADTEK WInFast 2000XP Deluxe, ponoć jak narazie jest to najlepszy produkt w tej klasie cenowej(ok. 260PLN). Dajcie znać czy warto kupić tą czy może jakąś inną? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
ja ma PIXELVIEW PLAY TV HD i jest dobra. Nie najlepsza
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.07.2003
![]() |
ja mam posiadam Kworld Mpeg Tv Station. zapalcilem 250zl i mam sprzetowa kompresje Mpeg 1 i 2. Jakos obrazu jest niezla choc nie najlepsza.Dzwiek w Nicam lub A2 Radio stereo, pilot pelne bardzo dobre wyposarzenie przemysl to jeszcze...
Ostatnio zmieniany przez DeathFan : 08.07.2003 o godz. 16:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Samiec - twój wróg!
Data rejestracji: 21.06.2003
![]() |
u mnie siedzi PixelView PlayTV pro i jakos nie narzekam
tzn. wlasciwie nie moge z niczym innym porownywac, bo to moja pierwsza i jak na razie jedyna na AthlonXP 1600+ z 256MB smiga bez problemow, zrzutac i kompresowac w locie tez da sie, ale juz nie na najwyzszej rozdzielczosci poza tym ma NICAM (teoretycznie), choc bywa roznie z jego obsluga na roznych stacjach na poczatku mialem niewielkie problemy z uruchomieniem tej karty na WinXP, ale po jakims czasie udalo sie znalezc odpowiednie sterowniki ogolnie jest dobrze, ale zawsze mogloby byc lepiej (jak ze wszystkim) najgorsze jest to, ze producenci ![]() ![]() o tej wybranej przez Ciebie nie moge nic powiedziec, ale ten moj PixelView moge polecic (za taka cene chyba warto) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|