![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Czytałem sporo pozytywnych opinii o Kasperskim, tylko czy on znowu aż taki dobry jest?
A nie lepiej zainstalować sobie coś darmowego, równie skutecznego? Choćby AVG... działa w tle, nie muli systemu, aktualizuje się. Większość zachwyca sie płatnymi programami, zapominając, że istnieją darmowe, nie gorsze programy i przynajmniej człowiek nie ma wyrzutów sumienia, że znowu coś ukradł. Nie mam może wszystkiego darmowego na kompie, ale przynajmniej staram sie korzystać z darmowych alternatyw, jeśli tylko istnieją, a nie bezrozumnie instaluję tylko płatny soft, bo znany jest. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Cytat:
Kozak z ciebie a winshit masz legalny? Joke. Ja też wole np. winamp 2.9 niż 5.05 full z cukierkiem. Dużo jest fajnych i darmowych programów, ale czasem potrzebne jest coś więcej, a wątpie żebyś znalazł darmowy odpowiednik chociażby corela... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Cytat:
Czytaj uważniej. Napisałem, że też nie posiadam wszsytkiego legalnego, ale staram się minimalizować używanie płatnych programów, jeśli tylko są darmowe odpowiedniki i równie funkcjonalne. Nie znam darmowego odpowiednika Corela... bo nie korzystam z tego typu softu. Nie wiem, czy odpowiednikiem dla Corel'a nie jest przypadkiem GIMP, ale mogę się mylić, bo jak pisałem wcześniej, nie używam takiego oprogramowania! Co do WinAmp'a... przesiądź się na w pełni darmowego Foobar'a (przejrzysty i robi to, co do niego należy, czyli odtwarza tylko pliki muzyczne) i nie płacz, że darmowy WinAmp nie spełnia Twoich oczekiwań i musisz używać słodzika. Ostatnio zmieniany przez Proton : 06.10.2004 o godz. 10:06 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |