![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Pytanie z zupelnie innej beczki....
Sluchajcie.....albo lepiej czytajcie ;D
Dostalem w spadku komorke Alcatel One Touch, ale nie ma tam jezyka polskiego do wyboru. Czy daje sie to jakos zmienic ![]() Moze jakos sie soft wgrywa, albo nie wiem co.....za choinke sie na tym nie znam, a w necie ryje od godzin trzech i nic. Dzieki |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
jak by to bylo nokia lub siemens to moze bym ci i pomogl (bo czasem sie tym bawie) ale nie alcatel
poproubuj na http://www.gsmcenter.pl http://www.4zone.prv.pl a raczej na forum jednej i drugiej strony - moze tam ci pomoga pzdrwm Nikita_Bennet
![]() |
#3 |
www.ds.art.pl
Data rejestracji: 02.05.2001
![]() |
Bardzo dawno temu mialem taki telefon i tam byl jezyk polski do wyboru , poszukaj dobrze chyba ze to telefon sciagniety z zagranicy to moze nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Dokladnie w "dyche" trafiles z ta zagranica !!!
Niestety tak to jest, ze nie wszedzie maja polski jezyk....chociaz mam drui telefon...SONY....i tam byl polski. Coz pozostaj mi angielski albo francuski....ale jak cos ktos wie to dzieki za info.... Dzieki za namiary na strony !!! |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
z całkiem innej beczki! | AS_Wywiadu | Off topic | 10 | 16.02.2003 22:10 |
NWN2 PL z innej beczki !!! | wiatrak | Napędy optyczne CD | 1 | 23.12.2002 18:06 |
ok pytanie z innej beczki | lukkio | Off topic | 1 | 10.04.2002 14:35 |
Z innej beczki: film w linuxie | RafalJ | Napędy optyczne CD | 10 | 25.03.2002 18:04 |
Ghost Recon PL - jak dobrze przekopiować | KoT | Napędy optyczne CD | 5 | 07.03.2002 07:04 |