![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
![]()
baca wybrał sie na wakacje nad morze i siedzi na plaży i marynarz z przepływającego kutra krzyczy
- Ahoj baco co wy tam robicie?? - A *** cie to obchodzi! odpowiada baca niezły nie?? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.08.2002
![]() |
heh..niezly...no niezbyt :-))
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Ten kawał jest bardzo stary, słyszałem go kilka lat temu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.08.2002
![]() |
w sumie to troche nia pasuje do CDRinfo:-))
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.07.2003
![]() |
strasznie stary ten kawał, nie ma sie czym jarac
![]() |
#6 |
Registered
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
to ja wam podam ciekawy adres, niektore obrazki sa fajne. Mi sie bardzo podboja dwie lub trzy kolumny...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Do dzialu rekrutacji w filharmonii zglasza się facet
- Umie pan grać na jakims instrumencie? - pyta kadrowa. - Nie. - To co mi pan glowę zawraca. - Umiem wypierdziec z nut kazda melodję. - Jak to? - Proszę o jakies nuty. Kadrowa podaje mu parę arkuszy nut. Facet przeglada je w skupieniu i po chwili wypierduje melodyjkę. Kadrowa nie wie co zrobic więc prosi goscia, by porozmawial z dyrektorem. Rozmowa z dyrektorem ma podobny charakter jak z kadrowa. W końcu dyrektor pyta: - A 5 symfonię Beethovena wypierdzi pan? - Mogę zobaczyc nuty? - Proszę. Facio studiuje nuty. W końcu mówi: - Nie. Niestety tego kawalka nie mogę zagrac. - Dlaczego? - Bo tu (pokazuje palcem grupę nut), tu i tu mogę się zesrac... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered
![]() |
niezle...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered
![]() |
W aptece stoi nieśmiały chłopak. Gdy wszyscy klienci wyszli, aptekarz pyta:
- Co, pierwsza randka? - Gorzej - odpowiada chłopak. - Pierwsza gościna u mojej dziewczyny. - Rozumiem - mówi aptekarz. - Masz tu prezerwatywę. Chłopak się rozochocił: - Panie, daj pan dwie, jej mama też podobno niezła laska. Po gościnie dziewczyna robi chłopakowi wyrzuty: - Gdybym ja wiedziała, że ty taki niewychowany, cały wieczór nic nie powiedziałeś i patrzyłeś na podłogę, nigdy bym ciebie nie zaprosiła. - A gdybym ja wiedział, że twój ojciec jest aptekarzem, to bym nigdy do was nie przyszedł! Podróżujący służbowo biznesmen zatrzymał się w hotelu. Ponieważ miał następnego dnia ważne spotkanie zszedł do recepcji i spytał - Czy macie tu może fryzjera? - Nie, ale piętro wyżej jest maszyna do strzyżenia... Zaintrygowany facet wchodzi na górę i faktycznie - wielka futurystyczna maszyna z otworem na monety. Wsadził więc do niej i głowę wrzucił 2 złote. Maszyna zaczęła buczeć, szumieć minutę po czym przestała. Facet wyciąga głowę patrzy do stojącego lustra i... najlepsza fryzura jaką miał w życiu. Ucieszony chce wracać do pokoju tymczasem zauważa następną maszynę - manicure 2 zł. Wrzuca pieniążek do środka wkłada dłoń i po chwili ją wyciąga - paznokcie obcięte są wręcz perfekcyjnie. Na następnej maszynie był napis: - Maszyna Zapewnia To Czego Mężczyźni Najbardziej Potrzebują Kiedy Są Daleko Od Swoich Żon. Facet uśmiechnął się i rozejrzał dookoła. Ponieważ nikogo nie było na korytarzu ściągnął szybko spodnie wrzucił 5 zł i wsadził do środka penisa. Maszyna zaczyna szumieć buczeć a koleś drze się w niebogłosy. Po chwili trzęsącymi się dłońmi wyciąga ****a z ...przyszytym do niego guzikiem. Pewnego razu do wojska stacjonującego na pustyni przyjechał generał i pyta żołnierza o jego życie seksualne, a ten mówi: - No cóż, do miasta daleko, ale mamy tu taką starą wielbłądzice, więc nie ma problemu. Generał pyta 2-go żołnierza, a ten odpowiada mu to samo. Pyta 3-go a ten znowu odpowiada to samo. W końcu generał kazał się zaprowadzić do tej wielbłądzicy. Wychodzi od niej po pół godzinie i mówi: - No - ta wasza wielbłądzica jest stara, ale jeszcze może być. - Jasne, że może być! Do miasta zawsze można dojechać. Jakby ktos chcial na tym forum mozna znalezc duzo kawalow i obrazkow, zdjec: http://www.sfd.pl/forum.asp?forum_id...um_title=Humor |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
W Zakopanym po targu rozgląda się facet z białym niedżwiedżem na łańcuchu podchodzi do niego baca i pyta:
- Czego tu panocku szukocie? - tego cwaniaka co mi pare lat temu sprzedał chomika!!!- dpowiada facet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kawaly jak to kawaly, lepsze i gorsze
![]() To moze dla relaxu, zagracie w szachy?
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
Takie szach to ja chce mieć w domu =)
|
![]() |
![]() |
![]() |