Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 26.10.2002, 17:11   #1
GOLOMB
Gość

Kazaa I Transfer

nie mogłem sie powstrzymać musiałem sie pochwalić.8) Licze na waze opinie szczegulnie ZiP'a i Sid'a.narka. To jest jeden z mniejszych.
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Kazaa I Transfer-kazaa-power.jpg  
  Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 26.10.2002, 17:33   #2
Yahol
Gość

Nie wiem, na czym polega twoj zachwyt? Jaki masz transfer (bo nie chce mi sie liczyc!)
Kazaa I Transfer-kazaa.jpg  
Stary 26.10.2002, 17:45   #3
GOLOMB
Gość

2MBIT/s !!!! za 70zł miesięcznie. Ps co to za fil sciongasz THEPERFECT STORM ? i kto z was słyszał piosenke SCOOTER-NESSAJA świetna nieprawdaż.
Stary 26.10.2002, 18:23   #4
tomgoo
<<<Watcher>>>

Data rejestracji: 28.06.2002
tomgoo niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
GOLOMB666 napisa***322;(a)

Cytat:
i kto z was słyszał piosenke SCOOTER-NESSAJA świetna nieprawdaż
ja słyszałem
mam ja na dysku
tomgoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.10.2002, 18:47   #5
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Re: Kazaa I Transfer

Cytat:
nie mogłem sie powstrzymać musiałem sie pochwalić.8) Licze na waze opinie szczegulnie ZiP'a i Sid'a.narka. To jest jeden z mniejszych.
Pewnie ściągasz od qumpla z własnej sieci
Stary 26.10.2002, 21:11   #6
GOLOMB
Gość

Re: Re: Kazaa I Transfer

Cytat:
Patrix napisa***322;(a)

Pewnie ściągasz od qumpla z własnej sieci
Nieprawda.Mogę to udowodnić.
Stary 26.10.2002, 22:21   #7
tomgoo
&lt;&lt;&lt;Watcher&gt;&gt;&gt;

Data rejestracji: 28.06.2002
tomgoo niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=&gt; napisa***322;(a)
nie golab nei scaiga z wlasnej sieci - ma bardzo mocne lacze radiowe - i wykorzystuje jego moce do granic mozliwosci - ja mam 512kbit czyli 4 razy wolniej i mam tyle samo tylko podzeilone przez 4...

zreszta musze sie przyznac ze ostatni posuniecia panow z prewencji antypirackiej sklnoly mnie do zrezygnowania z p2p - skonczylem z mulem, oslem, kazyy nie uzywalem nigdy - dla mnei - a chce emigrowac - jest to za duze ryzyko ze mi tego nie wyciagna gdzies np. przy podaniu a amerykanska wize...

i wszystkim ktorzy wiaza swoj los z wyjazdem za granice radze sie powaznie zastanowic nad tym krokiem - dodam ze 'smutni panowie' jeszcze sie ze mna nie kontaktowali - wiec jest to samodzielan decyzja

pozdrawaim sciagaczy - ja wysiadlem...
a czy jak mam modem to mnie moga namierzyć?
czy mogą tylko tych co mają stałke?
Ponieważ nie wiem czy rezygnować czy jeszcze troche sie poscigać
tomgoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.10.2002, 22:23   #8
GOLOMB
Gość

Cytat:
tomgoo napisa***322;(a)

a czy jak mam modem to mnie moga namierzyć?
czy mogą tylko tych co mają stałke?
Ponieważ nie wiem czy rezygnować czy jeszcze troche sie poscigać
TEŻ JESTEM CIEKAW.
Stary 26.10.2002, 22:32   #9
Yahol
Gość

Cytat:

SID. To trochę smutnie i groźnie brzmi ...... Ale ja jestem z tobą !
Jakos tak dziwnie! I sciagasz i popierasz!?
A namierzyc moga kazdego, na modemie tez!
I co dalej?
Jestem w glebokim niepokoju:-D ze moga mnie namierzyc i co?
Stary 26.10.2002, 22:56   #10
ZiP
Wyjadacz

Data rejestracji: 09.05.2002
ZiP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Więcej nie zamieszczajcie takich obrazków, bo tylko robię się zły na mojego ISP. Ja też tak chcę, a mam tylko 15 KB/s

Ostatnio zmieniany przez ZiP : 26.10.2002 o godz. 22:58
ZiP jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.10.2002, 22:59   #11
sayan
Guru

Data rejestracji: 15.03.2002
sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
ZiP napisa***322;(a)
Więcej nie zamieszczajcie takich obrazków, bo tylko robię się zły na mojego ISP. Ja też tak chcę, a mam tylko 15 KB/s

niełam sie

ja mam tylko modemik .. max .. to 6kb
a czasami musze sie pogodzic z ... 0.5kb/s
sayan jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.10.2002, 23:15   #12
ZiP
Wyjadacz

Data rejestracji: 09.05.2002
ZiP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja też nie mogłem się powstrzymać i musiałem się pochwalić!! Nie śmiać się, okażcie chociaż trochę serca i wspomóźcie mnie dobrym łączem za małe pieniążki!
Kazaa I Transfer-image2.gif  
Stary 27.10.2002, 00:03   #13
paput2000
lub po prostu Paput

Data rejestracji: 07.03.2002
paput2000 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
nie golab nei scaiga z wlasnej sieci - ma bardzo mocne lacze radiowe - i wykorzystuje jego moce do granic mozliwosci - ja mam 512kbit czyli 4 razy wolniej i mam tyle samo tylko podzeilone przez 4...

zreszta musze sie przyznac ze ostatni posuniecia panow z prewencji antypirackiej sklnoly mnie do zrezygnowania z p2p - skonczylem z mulem, oslem, kazyy nie uzywalem nigdy - dla mnei - a chce emigrowac - jest to za duze ryzyko ze mi tego nie wyciagna gdzies np. przy podaniu a amerykanska wize...

i wszystkim ktorzy wiaza swoj los z wyjazdem za granice radze sie powaznie zastanowic nad tym krokiem - dodam ze 'smutni panowie' jeszcze sie ze mna nie kontaktowali - wiec jest to samodzielan decyzja

pozdrawaim sciagaczy - ja wysiadlem...
Sid ty żartujesz, czy nabawiłeś się manii prześladowczej?
paput2000 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.10.2002, 08:15   #14
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
NIE ZARTUJE
stwierdzielm ze mi sie to nie oplaca - kozysci sa duzo mniejsze niz straty - jednak podkreslm - ja chce wyjechac za granice, konkreteni do stanow - jakiejest tam prawo kazdy wie - wole byc czysty, bo napmierzyc mozan kazdego - co prawda przz osla najtrudniej, ale sie da...

Kazy nie uzywalem nigdy (to odpowiedz dla Sayana) wiec tu boje sie najmniej - te wszystkei skanery sieci p2p wykorzystuje wlasnie protokol FastTrack - czyli tak jakby Search z kazyy i tych jest najlatwij namierzyc - potem wystarczy pogadac z ISP i po frytkach [ciekawe jak firma tropiaca piratow dostala do reki specyfikacje protokolu z kazyy? czyzby firma grala na 2 frnty?]

modemiarza tez mozna namierzyc

nie iwem jak jest z direct connect czy prywatnymi ftp'ami - tu chba najtrudniej kogos trafic - choc wystarczy zrobic podstawiony warez a potem wszystkich wylapac

poza tym - prgaramow juz od dawna staram sie uzywac darmowych, gry pozyczam od kumpla testuje i oddaje - jesli mi sie spodoba to kupie, jesli nie - kasuje, bo po co mi archiwum?
z muza bedzie najgorzej, ale jakos sobie poradze - choc w sieci bylo tyle fajnych nagran...

no nic - wysiadlem, mam nadzieje ze nei za pozno
Stary 27.10.2002, 08:30   #15
GOLOMB
Gość

Cytat:
NIE ZARTUJE
stwierdzielm ze mi sie to nie oplaca - kozysci sa duzo mniejsze niz straty - jednak podkreslm - ja chce wyjechac za granice, konkreteni do stanow - jakiejest tam prawo kazdy wie - wole byc czysty, bo napmierzyc mozan kazdego - co prawda przz osla najtrudniej, ale sie da...

Kazy nie uzywalem nigdy (to odpowiedz dla Sayana) wiec tu boje sie najmniej - te wszystkei skanery sieci p2p wykorzystuje wlasnie protokol FastTrack - czyli tak jakby Search z kazyy i tych jest najlatwij namierzyc - potem wystarczy pogadac z ISP i po frytkach [ciekawe jak firma tropiaca piratow dostala do reki specyfikacje protokolu z kazyy? czyzby firma grala na 2 frnty?]

modemiarza tez mozna namierzyc

nie iwem jak jest z direct connect czy prywatnymi ftp'ami - tu chba najtrudniej kogos trafic - choc wystarczy zrobic podstawiony warez a potem wszystkich wylapac

poza tym - prgaramow juz od dawna staram sie uzywac darmowych, gry pozyczam od kumpla testuje i oddaje - jesli mi sie spodoba to kupie, jesli nie - kasuje, bo po co mi archiwum?
z muza bedzie najgorzej, ale jakos sobie poradze - choc w sieci bylo tyle fajnych nagran...

no nic - wysiadlem, mam nadzieje ze nei za pozno
EEEE tam komu by się chciało w polsce sprawdzać kto narusza prawa autorskie.Najbardziej takie akcje są skupione w Rosjii i Prawie całej Azjii. A pozatym i tak niemam ŻADNYCH swoich danych wpisanych w WINBLOWSIE. Najwyżej XYWE. A le fakt Sciongam dużo od 2 tygodni jak już mam to łącze to niema co już sciągać wszystko mam kiedy to film scionga sie wciągu 3 h ..... I wszystkie nowości już mam. Pozatym też staram się nieudostępniać filmów i muzy. TYLKO ŚCIĄGAM .POZDROOFKA
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: