![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Kazaa I Transfer
nie mogłem sie powstrzymać musiałem sie pochwalić.8) Licze na waze opinie szczegulnie ZiP'a i Sid'a.narka. To jest jeden z mniejszych.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Nie wiem, na czym polega twoj zachwyt? Jaki masz transfer (bo nie chce mi sie liczyc!)
|
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
2MBIT/s !!!! za 70zł miesięcznie. Ps co to za fil sciongasz THEPERFECT STORM ? i kto z was słyszał piosenke SCOOTER-NESSAJA świetna nieprawdaż.
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: Kazaa I Transfer
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Gość
|
Re: Re: Kazaa I Transfer
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Cytat:
czy mogą tylko tych co mają stałke? Ponieważ nie wiem czy rezygnować czy jeszcze troche sie poscigać |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Gość
|
Cytat:
A namierzyc moga kazdego, na modemie tez! I co dalej? Jestem w glebokim niepokoju:-D ze moga mnie namierzyc ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Więcej nie zamieszczajcie takich obrazków, bo tylko robię się zły na mojego ISP. Ja też tak chcę, a mam tylko 15 KB/s
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Jeżeli mój post Ci pomógł - nie zapomnij o reputacji, przynajmniej będę wiedział, że ktoś czyta moje wypociny i nie produkuję się tu na próżno. Ostatnio zmieniany przez ZiP : 26.10.2002 o godz. 22:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Cytat:
niełam sie ![]() ja mam tylko modemik .. max .. to 6kb a czasami musze sie pogodzic z ... 0.5kb/s |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Ja też nie mogłem się powstrzymać i musiałem się pochwalić!! Nie śmiać się, okażcie chociaż trochę serca i wspomóźcie mnie dobrym łączem za małe pieniążki!
![]() |
#13 | |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
NIE ZARTUJE
stwierdzielm ze mi sie to nie oplaca - kozysci sa duzo mniejsze niz straty - jednak podkreslm - ja chce wyjechac za granice, konkreteni do stanow - jakiejest tam prawo kazdy wie - wole byc czysty, bo napmierzyc mozan kazdego - co prawda przz osla najtrudniej, ale sie da... Kazy nie uzywalem nigdy (to odpowiedz dla Sayana) wiec tu boje sie najmniej - te wszystkei skanery sieci p2p wykorzystuje wlasnie protokol FastTrack - czyli tak jakby Search z kazyy i tych jest najlatwij namierzyc - potem wystarczy pogadac z ISP i po frytkach [ciekawe jak firma tropiaca piratow dostala do reki specyfikacje protokolu z kazyy? czyzby firma grala na 2 frnty?] modemiarza tez mozna namierzyc nie iwem jak jest z direct connect czy prywatnymi ftp'ami - tu chba najtrudniej kogos trafic - choc wystarczy zrobic podstawiony warez a potem wszystkich wylapac poza tym - prgaramow juz od dawna staram sie uzywac darmowych, gry pozyczam od kumpla testuje i oddaje - jesli mi sie spodoba to kupie, jesli nie - kasuje, bo po co mi archiwum? z muza bedzie najgorzej, ale jakos sobie poradze - choc w sieci bylo tyle fajnych nagran... ![]() no nic - wysiadlem, mam nadzieje ze nei za pozno
![]() |
![]() |
#15 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|