![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Ecs K7S5A
Mam problem instalowalem typu plyte glowna to znaczy winde i stery. No i wychodzi np w 3d marku po 2 sekundach od wlaczenia animacji, czy ktos mial cos takiego? I jak z tym walczyl.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Re: Ecs K7S5A
Cytat:
Witam ! Ta tyle że u mnie wychodziło po 5min - rozwiązanie wyłączyłem wygaszacz ale tu chyba nie w tym problem tkwi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Gość
|
Re: Ecs K7S5A
Cytat:
(z czym lub z kim itd.) |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
W pełni popieram kolegę Yahol-a
![]() Posiadałem płyte ECS K7VZA + Duron 750 + karta graficzna TNT2 Vanta no i skapło mi trochę kasy i zrobiłem sobie ECS K7VZA + Athlon 1333 + GeForce 2 Titanium (pełny ) komp dziwnie się zachowywał ( niekontrolowane zwisy itp. ) w serwisie założono i płyte shuttla i tu pojawiły sie chyba takie same kłopoty jak u kolegi ( o ile dobrze zrozumiałem ) osdpalając np 3dmarka lub cokolwiek co wymagało wiekszych obciażeń karty komp robił modelowy zwis. po 3 krotnym (~!!!) pobycie w serwisie karty graf.( ( gdzie po prostu mi opisali ja jako sprawną ) w sklepie zaczeliśmy zmieniać po kolei wszystkie bebechy ( a komp na innych kartach działał wporzo ;( . ). powiem krótko na samym końcu wsadziliśmy w końcu nową płyte EPOX 8KTA3L+ i niepodzianka do tej pory działa. Okazało się że karta ma taki pobór mocy ze te inne płyty po prostu się dusiły. Jeżeli trafiłem z odpowiedzią i pomogłem to ok a jak nie to sorki dla tych co czytali bez potrzeby. Następnym razem formułuj pytania jakoś po ludzku ( może być nieortograficznie niestylistycznie ( nikt nie bedzie Ci tego wypominał - hyba ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Re: Re: Ecs K7S5A
A instalowaliście bezpośrednio po inst. windowsa patche do tych płyt, przecież one są na chipsecie VIA i potrzebny jest VIA 4 in 1, który jest dostępny w dziale pliki na cdrinfo.pl
![]()
![]() |
#6 |
Costam
![]() |
K7s5a jest na sis-ie, ale moj kumpel ma ta sama plyte gl z geforcem ti prolinka i u niego dziala wszystko wpozo, ale dzisiaj sprawdze czy to karta i podmienie na chwile. Powiem co to dalo. Aha jeszcze sciagnalem z netu agp vxd driver do tego chipsetu moze cos da.
![]() |
#7 |
Member of Blokers.net
![]() |
sorki moje niedopatrzenie
oczywiście że instalowałem wszelkie sterowniki vxd driver czy 4in1 ![]()
![]() |
#8 |
Costam
![]() |
Ciagle to samo i doszedlem wkoncu do wniosku ze plyta chyba sie walnela. Dam ja do reklamacji bo szlak mnie juz trafia
![]()
![]() |
#9 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 20.02.2002
![]() |
Mam nadzieje ze ta kofiguracja GF2 TI+K7S5A to nie bedzie lipa bo taka zamowilem ! powodzenia Druss
![]() |
#10 |
Costam
![]() |
Normalnie beczka z ogórków panowie. Trafila sie typowi plyta na ktorej nie dziala poprawnie Athlon 1,33 Thunder. Myslalem ze padne ze smiechu gdy wlozylem starego poczciwego durona 700 wszystko bylo jak najbardziej sprawne
![]()
![]() |
#11 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
A zainstalowałeś najnowszego Biosa??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Costam
![]() |
To bylo pierwsze co zrobilem
![]()
![]() |
#13 | |
Member of Blokers.net
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
A nie lepiej wydać te 200 PLN więcej na ASUSA czy MSI (wiem, wiem trzeba je najpierw mieć
![]()
![]() |
#15 |
Costam
![]() |
Nie ma sensu jezeli masz durona to smialo wal tego ecs lub kup sobie tak jak ja niedlugo zrobie ecs k7vta3 z chipem kt333, nawet ma ata 133 i na chipie via jak widac co ze sterami nie bedzie klopotu. U mnie ta plyta kosztuje 288 takze zaden wielki wydatek a nie jest najgorsza plyta naprawde, tylko wiadomo zadnego podkrecanka na niej. A jezeli uparles sie na k7s5a i masz athlona to najpierw sprawdz ta plyte w serwisie jezeli masz w sklepie znajomych.
![]() |
|
|