![]() |
mytnick mytnick
Ja tam wole Zaglobe-tez umial podejsc zeby mu postawic i glowa tega:spoko: :piwo:
|
Cytat:
Cytat:
|
heheeh widze, ze mlode pokolenie ma inne poglady na sprawe KM
pewnie Was nie bawia historie Cup Cruncha, S. Wozniaka i innych magow... dla mnie sztuka jest wlamanie bez pisania nowych ekspolitow czy tez stosowania wymyslnych technik - liczy sie pomysl a KM go mial - sztuka bylo takie omamienie czlowieka by zrobil to o co chodzilo KM moim zdaniem KM jest specem od inz. spolecznej i to wlasnie on zaczynal stosowac te techniki a wlamy to jedynie efekt opanowania do perfekcji tego pierwszego :) |
kazdy ma prawo do wlasnego zdania :)
Cytat:
a jak zapewne wiesz nie ma takiego zabezpieczenia ktorego sie nie da obejsc - wszystko jest kwestia czasu i umiejetnosci czytalem o tych wlamach i z tego co mi wiadomo to wlamywasz byl doskonalym specem ktory zyskal uznanie KM - uzyl malo znanej luki Cytat:
wyrok sadowy zabronil mu opisania swojej dzialalnosci - dziwne:(, natomiast ksiazka jest swietnym opisem socjologii... |
Cytat:
|
Cytat:
Hehe. Napewno byl dobry. Temu nie zaprzeczam i tak jak mowisz "zadzialal" ale jego metody byly ciekawe: jak juz wspomnialem wyzej grzebanie po smietnikach w celu zdobywania hasel tudziez podawanie sie za kogos innego(zwykle oszustwo) || |
Cytat:
http://helion.pl/ksiazki/0komit.htm - 29pln |
Cytat:
myślę, że troche 'zdziałał' zanim go przymknęli 8) |
Cytat:
|
Mitnick rzeczywiscie jest dobry....w grzebaniu po smietnikach
lol |
Powiem tak:
- niemam TVN'u :( :klnie: - koszulki niezamowie (miernota) ;) - z tego co wiem to Mitnick ma swoje najlepsze lata za soba, przykladam niech bedzie ze na jego super serwer co chwile sie nowi hakerzy wlamuja :chytry: :D - ksiarzki niekupie bo niesadze zeby bylo w niej cos ciekawego niz u Clancyego/Tolkiena ;p |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Witam !
gadajcie sobie co chcecie - koszulke zamówiłem bo mi sie podoba.;) |
dzieki za info BD. Bede ogladal jutro TVN
>>||POZDRO||<< |
a no i jakby kto chcial to jutro o 10 rano
jest chat na http://onet.pl z Mitnickiem |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:34. |