![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pewien cyklista z Zwickau
Na swej damce chyżo pomykał. Pod pretekstem przejażdżki na ramie Robił dziecko kolejnej damie, Po czym kłaniał się i szybko znikał. Jawnogrzesznica z miasta Kłaj W swoim zawodzie była ***8222;naj". Ale to zależało, Czy jej się chciało, czy nie chciało Taki już miała obyczaj. Adwokatowi w Kolchidzie stawał na okrzyk ***8222;Sąd idzie!***8221; ale na stare lata z nawyków adwokata nic już nikomu nie przyjdzie.. Płetwonurkowi z miasta Pekin Urodę życia odgryzł rekin. I choć czytał Mao, Lecz nie odrastao, Więc pracował jako damski manekin. Pewien zoolog z Jeny Lubił *******ić hieny. Lecz narzekał: ***8222;Psiamać, Ach, przestańcie się śmiać, Bo dostaję od tego migreny. Archeolog, co zwykle miał pecha, Znalazł coś, co nie przejdzie bez echa: Lekko zgięte, lśni w słońcu, Ma zgrubienie na końcu, Bo to wacek świętego Wojciecha. W środku pampy śpiewał gaucho Bruno: ***8222;Dźwięcz, gitary mej miłosna struno! Podnieca mnie i dama, I pastuch, kawał chama, Lecz owca to numero uno***8221; Pewien nekrofil z Avignonu Zepchnął swą żonę raz z balkonu. A tak był zajadły, Że gdy zwłoki spadły, Już bezcześcił je w chwili zgonu. Pewną starą ****ę nad Nysą Całą noc rżnęli w dupę łysą. Ona woła: ***8222;Ach, goście! Mówcie, ktoście są, ktoście?" Oni na to: ***8222;Autochtony my są". Pewien Kozak, co żył nad Donbasem, Tłukł w kopalni bryły węgla *****em. Zawsze zbierał medale Jako gieroj, cóż, ale To narzędzie zmarnował przed czasem. Pewien komunista na górze Ararat, Zamiast rżnąć żonę, wciąż klął na carat. Rzekła płacząc żona: ***8222;Na cóż mi błona?" ***8222;Wkręć ją sobie w fotograficzny aparat!" Pewien profesor ze Żnina Zapragnął posiąść Stalina. Może ów pan Wykonałby plan, Gdyby nie reakcyjna rodzina. Pewien człek z miasteczka Sucha Miał kuśkę na kształt obucha. I czy wiarę pan dasz, Na tej kuśce miał twarz, Co się śmiała od ucha do ucha!
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Zetoxa człek z Ameryki,
subtelny ale i dziki daję słowo, nawykowo pisuje limeryki.:-D |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Jest pewien facet w Egipcie,
Sucha mumia, trzymana w krypcie, A nad kryptą jest skrypt: "Kto by chciał parę szczypt, Może wziąć. Tylko mnie nie wysypcie." ![]()
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|