![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() |
![]()
mam problem!!!
ostatnio dużo pocinam w nawalanki i często naciskam np. shift...itd. gra wraca mi po jakimś czasie do windowsa ,wywala sie komunikat o klawiszach trwałych.. pisze że jeżeli chce wyłączyć tę funkcje mam nacisnąć "ustawienia"- TO POWODUJE TYLKO ZAMKNIĘCIE OKNA. wracam do gry i po jakimś czasie znowu to samo...gdzie to wyłączyć ludzie ![]() Na pewno jest jakiś klucz w rejestrze żeby wyłączyć tę funkcje!!! jeżeli można to proszę o odpowiedz na adres Zigbo8@poczta.fm ps: bardzo prosze o pomoc ,bo na innych forum cisza i nikt nic nie poradzi!!!
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
W win xp tak jest i poco to dali to ne wiem. Wyłaczasz to dając na ustwienia i poszukaj funkcji odnoście shifta. Ja ją odznaczyłem i już się nie czepia jak wciśnie się ten klawisz więcej niż 5 razy
![]()
![]() |
#3 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
moze tak będzie łatwiej...
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() |
problem w tym że (jak pisałem wyżej) okno zamyka sie gdy klikne ustawienia , czy cokolwiek.
daltego może znasz/ktoś zna jakiś klucz w rejestrze/program (wie jak ) TO DZIADOSTWO WYŁĄCZYĆ!!!
![]() |
#5 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie wiem niestety, jakie klucze rejestru za to odpowiadaja, ale moze te rozne programy do ukrytych funkcji Windowsa moglyby Ci pomoc. Mialem ten sam problem i wiem, jak to potrafi wnerwic (to, co mowilem, nie nadawalo sie do druku). Jednak ja moglem szperac tam w opcjach i wylaczylem wszystko, co sie dalo. Od tego czasu mam spokoj i tylko przy reinstalacji Windowsa musze pamietac o wylaczeniu tego. Jesli faktycznie nie mozesz zrobic nic w opcjach to posprawdzaj te rozne programy (np MagicXP czy jakos tak i inne).
![]() |
|
|