Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 06.05.2005, 23:41   #61
Ziele
.: AT90S2313 :.

Data rejestracji: 09.09.2002
Ziele zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez AleX69
plotki ...

znam taki (MLNet 2.5-28g) z uptime'm 86 dni ... zero wywrotek
Los Stabilos

nikt go nie banuje ...

goraco polecam
na neo pelen transferowy dekiel bt i emule na nim szaleja
jakie plotki?... sugerujesz mi ze to co było u mnie na serwerze to fatamorgana? wczesniejsze wersje takie były. Ta co teraz jest juz nie powoduje banowania ale i tak chodzi tak sobie. Ostatno uwaliła half life2 i 2GB sciągania na darmo.

zaznaczam jeszcze raz ze to wersja na linuxa

Jak zrobić szybko sałatke z buraków? Wrzucić granata do BMW
Ziele jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 07.05.2005, 06:46   #62
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Yarozelsky
tak tylko kazaa zassie przy okazji kilogramy syfu najlepszy emule [np lsd]do filmow ,obrazow plyt,ogolnie duzych plikow
pozdrawiam
Zgadza sie kazaa to nagorsze barachlo..Tylko emule.Ale lsd?Z tego co wiem to on jako mod zakazany jest banowany przez inne.
Polecam pawcia
Zreszta teraz tych modow jest tyle, ze nie wiadomo, ktory jest tak do konca lepszy.
Stary 07.05.2005, 08:27   #63
AleX69
.::MaNNErS:SuCk::.

Data rejestracji: 25.02.2004
AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ziele
jakie plotki?... sugerujesz mi ze to co było u mnie na serwerze to fatamorgana? wczesniejsze wersje takie były. Ta co teraz jest juz nie powoduje banowania ale i tak chodzi tak sobie. Ostatno uwaliła half life2 i 2GB sciągania na darmo.

zaznaczam jeszcze raz ze to wersja na linuxa
jedna jaskolka wiosny nie czyni ... to ze widziales wersje zle skonfigurowana
lub zle zainstalowana to nie znaczy ze to bubel

ja sie nim bawie juz troche wczesniej ... od 2003-11-26
i zapewniam cie z wersjami od tej daty nie ma problemow

chodzi stabilnie i nikt jej nie banuje
Stary 07.05.2005, 09:06   #64
Yarozelsky
Gość

Cytat:
Napisany przez Weron
Zgadza sie kazaa to nagorsze barachlo..Tylko emule.Ale lsd?Z tego co wiem to on jako mod zakazany jest banowany przez inne.
Polecam pawcia
Zreszta teraz tych modow jest tyle, ze nie wiadomo, ktory jest tak do konca lepszy.
zgadza sie lsd zakazany ale tylko dla tego ze ludzie uzywali go w leecherski sposob ja mam moda lsd bazowanego na pawcio daje upload innym przez co niejestem wykrywany i banowany,[moj emule korzysta z ed2 kada i proxy], no i moim zdaniem najlepszy dla neostrady.polecam przynajmniej sprobowac przez tydzien,jesli ktos chce to posle w celach zapoznawczych na emaila
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.05.2005, 10:14   #65
Luis
Bywalec

Data rejestracji: 27.03.2005
Luis w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jeżeli zalęzy ci na szybkości ściąganai to chyba najlepsza jest sieć torrent, z tym,że nie wsystko tam znajdziemy. Jeżeli ktoś chce ściągać cos rzadkiego to polecam emule, jest tam wszystko prawie, z tym że transfery nie zawsze są wysokie choć czasem uda się niezłą prędkość wyciągnąć. Kazee odradzam bo dla mnie to siedlisko wirusów i innego badziewia.....choc emule nie jest lepszy
Luis jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.05.2005, 11:08   #66
Yarozelsky
Gość

Cytat:
Napisany przez Luis
Jeżeli zalęzy ci na szybkości ściąganai to chyba najlepsza jest sieć torrent, z tym,że nie wsystko tam znajdziemy. Jeżeli ktoś chce ściągać cos rzadkiego to polecam emule, jest tam wszystko prawie, z tym że transfery nie zawsze są wysokie choć czasem uda się niezłą prędkość wyciągnąć. Kazee odradzam bo dla mnie to siedlisko wirusów i innego badziewia.....choc emule nie jest lepszy
co do emula i wirusów niezgodze sie z toba do konca,jesli bedziesz czesto aktualizowac liste fakeów to w miare sciagania zostaniesz ostrzezony o wirusie itp. niespodziankach
pozdrawiam
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.05.2005, 13:11   #67
qfir

Data rejestracji: 03.01.2005
qfir zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Luis
jak kozystasz ze specjalnych sum kontrolnych podawanych na roznych stronach to nie ma szans ze sciagniesz wirusa

a co do moda emule to ja kozystam z orginalnej wersji, bo na niej mam najwyzsze transfery ;]
qfir jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.05.2005, 17:21   #68
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Ja rowniez polecam eMule z dodatkiem "Webcache" - mila i pozyteczna bestia!

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:

M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: