![]() |
|
Ja mam The Bata z KS'a PL i sie ciesze :)
pozdro ;) |
A ja używam Outlook'a 2000 z Chip'a Small Buisness Server. Kiedyś było takie wydanie specjalne z SBS 2000 120 dniowym, a w komplecie był Outlook 2000. Nie pisało, że ma jakieś ograniczenia, więc go użytkuje już dłuuuugo aż do dzisiaj. :)
|
Cytat:
[a no prosze Sid'zie:cool:] No wlasnie a jesli chodzi o OutLook'a, to musze przyznac ze byl moim pierwszym klientem poczty, ale tylko dlatego ze poprostu byl standardowo w Win i na zasadzie ze niegdy nie udalo mi sie przez niego odebrac poczty..... :jezyk: .....uruchomilem raz konfiguracje - cos sie ***....psulo[a ze OutLook mi sie nie podobal - kolega mi poradzil The Bat!'a] i zainstalowalem The Bat'a........ .....Ogolnie mowiac to dzisiejszymi gazetami komputerowymi jest roznie, ale jak tylko widze jakis fajny programik to kupuje zamiast piracic......[i nie wazne co to za gazeta cena zawsze do ok. 15zl]. Podobnie jest z PartitionMagic z programu korzysta podejzewam bardzo duzo osob - bo dobry, ale pewnie wiekszosc piraci....a byl np. rowniez w KS Ekspert w wersji 7[cena stala 9.90zl] ja odbieram zawsze cos takiego jako okazje nie do stracenia...... :idea: |
ja mam PM7 z plyta glowna :)
a the bat zamowilem i czekam na przesylke - zobaczymy co z tego bedzie, cana stanal na glowie zeby mi ulatiwc zycie z sylpheedem - i musze przyznac ze a) jestem bardzo wdzieczny za pomoc takiemu niewdziecznikowi jak ja b) to jest faktycznie dobry program - tylko unixowaty do granicy paranoi :D wiec zanosi sie ze bede mial dwa - a na 100% sylpheed bedzie czytnikiem newsow - bo tylo 40tude jest lepsze, a jeszcze dziwaczniejsze w obsludze |
@Sid, to co, zaczeło chodzić? /a co do unixowatej paranoi to idealnie się wpasowuje w moją :) / jeszcze się przekonasz ze i do poczty duszek jest dobry ./ jedyne co jest lepsze w baciku to filtr do spamu ale z drugiej strony to jak sie dobrze filtry ustawić to i duszek tez sobie dobrze radzi ( przepuszca jakiś 1-2 na 20-30 i to tylko takie które nie pasują do żadnego wzorca /
a co do dialoga to z tego co wiem to zachowuje się czasem równie zabawnie jak sylpheed :) /cóż taki urok wersji rozwojowych/ BTW zwrócileś na nazwy kolorów bo jak od ładnego kawałak czasu zamiast rózowe mam rósowe / z takim dziwnym s :) / i to jest boskie :) ustawiłeś perla i aspella? BTW to co next nawrócony ? ;) pozdro |
nie - tylko popatrzylem co z tym zrobic - i zajme sie tym jak dojde do ladu ze zdrowiem i innymi zajeciami
te p.. walętynki mine wykanczaja :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:47. |