![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
klient poczty dla kilku uzytkownikow
witam. szukam porgramu pocztowego, ktory bedzie mial jedna rzcez, ktora mi sie podobala w outlooku,a mianowicie konta uzytkownikow.
teraz jade na thuinderbirdzie i bardzo mi tego brakuje, bo tego porgramu takze brat chce uzywac. niestety outlook nie wchodzi w gre, bo nie ma automatycznego usuwania spamu i ogolnie z jego bezpieczenstwem nie jest najlepiej. jaki inny mozecie mi polecic porgram, ktory spelnial by moje wymagania. ich jest teraz troche na rynku,a nie mam czasu kazdego testowac. slyszalem ze the bat! kjest dobry,ale wlasnie czy ma indywidualne konta dla kazdego uzytkownika. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
The Bat też nie ma
![]()
![]() |
#3 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
Zgodze sie, ze sam Outlook czy OE to lipa, ale wystarczy do tego dodac MailWasher'a i swiat staje sie piekny ![]()
![]() |
#4 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
the bat nie moze i kont a raczej tozsamosci jak outlook ale mozesz zawsze ustawic haslo na skrzynke i dopiero po jego podaniu mozna odczytac/wyslac poczte itd
jak ci baaardzo zalezy na takim czyms to ma to polski program golabek - niestety nie jest juz rozwijany ale jest za free i jest na prawde ok chociaz powiem jak przedstawiciel ritlaba ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
To może Opera i M2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
USER FRIENDLY?
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Przecież The Bat ma możliwość tworzenia wielu kont (obrazek).
No chyba że coś źle zrozumiałem ![]() pozdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Koledze Stefowi chodzi chyba raczej o to aby programu mogly uzywac dwie osoby (lub wiecej) bez zagladania wzajemnie w poczte cos ala tozsamosci (lub raczej powinno sie to nazywac profile) w outlooku
w thebat masz po prostu kilka kont rozdzielonych nie tak jak w OE ze wszystko do jednego wora idzie ale powtarzam mozna nadac haslo do otwarcia skrzynki a potem zeby pobrac/odczytac/edytowac/etc poczte trzeba podac haslo (to nie jest to samo haslo co haslo do skrzynki na serwerze) skoro bat ci nie pasi to zerknij na tego gołąbka - na prawde dobry program
![]() |
![]() |
#8 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
ale ja nie chce obslugi wielu kont, tylko kont dla kilku uzytkownikow porgramu.
np. jedno konto dla mnie, drugie dla brata etc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Hmm, a 2 oddzielnych programow mozna by bylo przeciez uzywac, 2 kopie Bata i tez po problemie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|