![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Sylvester, potem karnawal a potem wreszcie w sklepie beda mieli dostawe sprzetu i kupie swoj spozniony prezet ^^ kalwiaturke M$ Natural Ergonomic Keyboard 4000 ^_^
|
Cytat:
|
To byl psychodeliczny smiech (przyklad: Muhahahaha) ;p a rozsmiesza mnie tak jej cena... 230pln
|
Cytat:
|
Cytat:
najlepsze myszki i klawiatury robi Logitech :) ostatnio zmienilem MX700 na MX1000, a klawiatura wciaz Logitech Internet Keyboard |
hm, fakt Logitech :) od wielu lat kolejne (w moim przypadku te z nizszej polki)
ale cos mi sie kroi zeby nastepna kupic radiowke albo BT ze stacja dokujaca... tylko na razie jeszcze mi nie odbilo ;) |
Cytat:
|
Cytat:
stwierdzam, ze logitech ma lepsze rzeczy.. pozdro ;) |
Fanboy! Fanboy! ;]
MS robi porzadny sprzet, moze i logitech ma wiecej DPI moze i ma wieksze odswierzanie.... ale na co to komu jak nie ma synchronicznej komunikacji z komputerem? :P ja mam MS Intellimouse Explorer 4.0 i nie zamienil bym na inna. Klawiatur testowalem wiele i ta wygrywa z logitechami o lata swietlne ;p |
Cytat:
|
Cytat:
Bo ją masz. Ja mam z kolei jakiegoś Logitecha z przed 5ciu lat (radiówka) i też chwalę. Tak to jest niestety w dzisiejszych pedzacych czasach. A jutro to będzie.... A nachlać się na ten Nowy Rok! :):) |
Cytat:
MS robi myszy 2 piętrowe - trzeba mieć łapę jak Giertych może coś ten tego wypijemy na ten klimat - jestem już wolny!, wolny!, wolny! a chcę być powolny :> |
Cytat:
|
Cytat:
czy o serii MX Logitech??? :wow: |
Cytat:
|
Cytat:
Ale zdarza mi się praktycznie zawsze, że jak ktoś do mnie przychodzi i posiedzi trochę przy komputerze, to pyta - co to za myszka, bo rewelacyjnie się nią pracuje. A jest to ten model, o którym już kiedyś na forum wspominałem - paskudna z wyglądu, jak poniekąd słusznie kilka osób zauważyło, ale w użyciu.... Poezja w najczystszej postaci ;) |
Cytat:
coz.. ale logitechy tez sa dosc duze ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
wydaje Ci sie slonko:* |
Cytat:
|
Pisze juz co prawda po swietach, ale nie byly nadzwyczajne dla mnie w tym roku. Po pierwsze: ulokowanie ich w normalny, zwyklly weekend (nie liczac poniedzialku), po drugie pracowalem przed kompem w 1 i 2 dzien siwat po 5 godz aby wyrobic sie zgodnie z planem w pracy. No po prostu do du...y.
Jedynym pocieszeniem, wrecz wielka radoscia dla mnie jest to, ze spotaklem sie w takim samym skladzie przy stole swiatecznym. P.S. Sylwek przed kompem tez sie zapowiada....wyrobienie planu z 2005. |
Cytat:
wiedzialem, ze andrzej sciemnia! ha! wydalo sie :P |
Cytat:
|
śniegu nie ma....choinki też jeszcze nie mam...:'(
namalowałem jedną dla wszystkich :D Załącznik 36075 |
piknie, ho ho ho :D
|
tak ***347;wi***281;ta...
ech... dzi***347; widzia***322;em ***347;ni***281;te karpie w Tesco :( a ***347;mierdzi ryb***261; z tych brudnych wanien... |
Nie ma to jak swieza rybka :szczerb:
... Ehh znowu zrypana wigilia ... ratuje mnie tylko sylwek z moim s***322;odziakiem ... Wesolych swiat ... :) |
Cytat:
ja mam techniczną wannę w piwnicy - do prania jakiś różnych dziwactw, ale teraz będzie umyta i karpik popływa :taktak: nawet 2, albo 3 - duże sztuki do galarety i na faszerowaną ze szczupakiem, a mniejszy na patelnię. ;) taaaak, mówią, że święta przemieniły się w robienie zakupów.....a dla mnie kojarzą się z dobrym jadłem - też dobry katolik ze mnie ^_^ :P |
Cytat:
|
Ciesze sie :) , ale jeszcze nie wiem gdzie bede spedzal sylwestra ... w Poznaniu czy Zielonej ... ;)
pozdro ;] |
Ed - katolicyzm nie wzbrania dobrego jedzenia. Czasem si***281; tylko po***347;ci. W przeciwie***324;stwie do islamu mozna si***281; nawet napi***263; ! A w przeciwie***324;stwie do judaizmu, mo***380;na je***347;***263; ***347;winki !
|
i nawet krowy w przeciwie***324;stwie do hinduizmu :jem:
|
nawet karpiki na swieta ;)
|
karpiki to nie mog***261; chyba tylko krysznaci.
Taka fajna religia a ludzie na katolicyzm narzekaj***261;. Je si***281; , pije si***281; i jeszcze wiele Ci odpuszcz***261;. Podobno protestanci s***261; nieco bardziej surowi, ***346;wiadkowie Jehowy te***380;. A katolik nie musi jak muslim si***281; obmywa***263; i 5 razy dziennie si***281; modli***263;. Nie trzeba jecha***263; do Mekki. No i nie trzeba je***347;***263; koszernych rzeczy. Same przyjemne sprawy. |
nie mam ju***380; si***322;y:(. mam przygotowa***263; ***347;wi***281;ta na 24 osoby:)(moja rodzina i s***261;siedzi)
|
Cytat:
Ja wigilie bede spedzal z siostra i rodzicami, tylko.. :-(. |
Cytat:
:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
2 dni Świąt od 6-18.30 spędzę w pracy (24 i 25). Potem z Matulą (tyle nas zostało z licznego klanu) Wigilia, 25 obiadokolacja. I jakieś Battlestary i SGA. 26 niby mieliśmy iść do znajomych (kiedy mam wolne) ale przełożyli spotkanie na 27 kiedy znowu pracuję (idiotyzm - jedna z koleżanek, która też do nich przychodzi, tego zarządała). Pójdzie więc Matula pewnie.
Chciałbym kiedyś spędzić Święta także z Princess ale to chyba SF lepsze niż Star Wars .I nie pomoże tu Obi Wan Kenobi ;) |
Cytat:
|
a krawaciarz??
zawsze mo***380;esz skrzykn***261;***263; kogo***347; z cdrinfers***243;w :taktak: ja bardzo ch***281;tnie :taktak: kto***347; jeszcze??? |
To powiedz poprostu , ze sama nie dasz rady .
Jak mawial moj ***347;.p. dziadek "Jak masz miekkie serce ,to miej twarda dupe" I to sie sprawdza ... Pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
czeba być twardym a nie miętkim || |
Cieszcie sie swietami, karpiem, drzewkiem bo byc moze to sotatnie w waszym zyciu.
Zbliza sie poprawnosc polityczna i niektorym gosciom ze wschodu sie to nie podoba :) |
co tam, najwyzej preniesimy sie za odre albo jeszcze dalej i nadal bedziemy swietowac ;)
na punkcie gwiazdki mam zaj**a uwielbiam te swieta - dekoracje odpustowe, tanie plastiki ktore swieca z kazdej strony, nawet pewna doze konkurencji miedzy sasiadami o udekorowanie drzwi i balokonow... poddaje sie w pelni tej tendencji, kupuje malo przydatne prezenty, obwieszam chate girlandami, wiencami i bombkami, swiatelkami i malowanymi szyszkami, okna z braku mrozu maluje sniegiem w spraju - a jaka mam przyjkemnosc z wycinanaia szablonow? :) o innej porze roku wolem by mnie do takich glupot nie zaciagneli ;) |
Cytat:
A jak komuś ze Wschodu nie podobają się moje Święta, to niech się pocałuje w d.... I spada z mojego kraju. Ja mu tam w piachu nie grzebię podczas jego świąt. |
świąteczne karpiki pozdrawiają was w drodze do galarety ||
http://img258.imageshack.us/img258/9...pikitx3.th.jpg ale krwawy horror przed chwilą urządziłem Załącznik 36133 a jak się pies cieszył :D no cóż....jeden z tradycyjnych świątecznych zwyczajów....makabryczny nieco... ale nikt mnie nie przekona do jedzenia na wigilię łososia :nieee: |
Cytat:
|
jako***347; mi si***281; nie udziela atmosfera ***347;wi***261;teczna (ta radosna), ale s***261; plusy i minusy tego:
plusy: - kilka wolnych dni od pracy i pu***347;cili nas dzi***347; o 10:30 :D - wyjazdy do rodzinki - choinka kt***243;rej nie mam, wi***281;c ubieram ;) - i mo***380;e co***347; jeszcze si***281; znajdzie minusy: - pedantyczne sprz***261;tanie jak przed ka***380;dymi ***347;wi***281;tami - masakryczne kolejki w sklepach - mn***243;stwo jedzenia ;) - po***347;piech ludzi |
plusy:
- duzo wolnego - duzo filmow do obejrzenia w wolnym czasie ;-D - obijactwo i mozna sie lenic lezac bezczynnie na kanapie kolami do gory ^^ - duzo slodyczy minusy: - uzaleznienie od cocacoli - nie nawidze sprzatac.., za to matka uwielbia porzadek Ogolnie wiecej plusow, wiec nie marudze ;-). |
plusy: +wolne i nie musze marznac na przystankach(tylko w sieta)
+pieczenie ciast i miesa +jedzenie minusy-sprzatanie przed swietami -pieczenie w tak duzych ilosciach -cale to zmieszanie -duzo ludzi ktorych kocham i cieszy mnie to ze sa i beda na swieta, ale cale to sprzatane jak oni pojda to minus bardzo duuuzy:( -zmeczenie -brak czasu dla siebie -brak czasu na swoje potrzeby -nie wiedze sie z ukochanym:( spedzamy swieta osobno:( |
+
to troche czasu wolnego - trzeba sprz***261;ta***263; je***347;***263; ryby po co wi***281;cej pisa***263; ??? ale za to wielki plus 1 stycznia :taktak: nie jest to kac :nie: |
jedzenie ryb, grzyb***243;w i kapusty to jedne z wi***281;kszych plus***243;w ***347;wi***261;t. :)
najgorszy minus to rozpl***261;tywanie lampek choinkowych :D |
Cytat:
|
Na szczescie u mnie w tym roku choinke ubrali "trzezwi" jakos o 2 w nocy i nawet pomocy nie chcieli.
Co dziwne - na nastepny dzien nie trzeba bylo za specjalnie poprawiac jej wizerunku! :-) |
u mnie jeszcze choinka nie ubrana:). ale ja sie nie dotykam
|
Cytat:
czemu? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ale czy tak można??? |
Cytat:
|
Cytat:
|
a gdzi w tym roku sie podzialy uszka do barszczu:ysz:
|
ludzie!!!!!!!!!! w***322;a***347;nie wr***243;ci***322;em do domu i bigos si***281; gotuje.....ju***380; dawno wyszed***322; ze stanu ***347;mierdzenia kapust***261;, pachnie wy***347;mienicie i grzybowo, co uwielbiam, ale jeszcze trzeba boczek, kie***322;bas***281; i mo***380;e troch***281; jakiej***347; w***281;dzonki/szynki podsma***380;y***263; i pogotowa***263; z tym dodatkiem d***322;u***380;szy czas, bo inaczej to nic a nie bigos.
a ja w tym czasie b***281;d***281; wyyyy***322;. ja chc***281; ju***380; go je***347;***263;. ju***380;!!! :buu: |
Cytat:
|
Wole kapuste z grochem :-).
(Rodzice cos tam kombinuja wlasnie w kuchni). |
Cytat:
bardzo pyszny :taktak: |
w poniedzialek wieczorem upieklem dwie blachy ciasteczek z zurawina
tak jakos mielismy zawiesc jedno pudlo (2 blachy iec 2 pudelka wyszly) na swieta... wczoraj sie skonczyly OBA pudelka ^_^ lipa - nic nie wieziemy rodzicom na swieta :D |
Cytat:
|
yhym - i orzeszkami nerkowca :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Jestem w szoku, jak można nie lubić bigosu? Aromat kapusty, suszonych grzybów i wielkiej ilości boczku, mięsa i hgw czego jeszcze pysznego:taktak: :) |
Cytat:
|
Rotfl .... xD
Napewno jakis grozny :D |
Cytat:
"Połączył nas gorący bigosik i morze wypitej wódeczki" |
a co w tym ***347;miesznego ???
:rotfl: ^_^ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:24. |