![]() |
Cytat:
|
Cytat:
najlepsze myszki i klawiatury robi Logitech :) ostatnio zmienilem MX700 na MX1000, a klawiatura wciaz Logitech Internet Keyboard |
hm, fakt Logitech :) od wielu lat kolejne (w moim przypadku te z nizszej polki)
ale cos mi sie kroi zeby nastepna kupic radiowke albo BT ze stacja dokujaca... tylko na razie jeszcze mi nie odbilo ;) |
Cytat:
|
Cytat:
stwierdzam, ze logitech ma lepsze rzeczy.. pozdro ;) |
Fanboy! Fanboy! ;]
MS robi porzadny sprzet, moze i logitech ma wiecej DPI moze i ma wieksze odswierzanie.... ale na co to komu jak nie ma synchronicznej komunikacji z komputerem? :P ja mam MS Intellimouse Explorer 4.0 i nie zamienil bym na inna. Klawiatur testowalem wiele i ta wygrywa z logitechami o lata swietlne ;p |
Cytat:
|
Cytat:
Bo ją masz. Ja mam z kolei jakiegoś Logitecha z przed 5ciu lat (radiówka) i też chwalę. Tak to jest niestety w dzisiejszych pedzacych czasach. A jutro to będzie.... A nachlać się na ten Nowy Rok! :):) |
Cytat:
MS robi myszy 2 piętrowe - trzeba mieć łapę jak Giertych może coś ten tego wypijemy na ten klimat - jestem już wolny!, wolny!, wolny! a chcę być powolny :> |
Cytat:
|
Cytat:
czy o serii MX Logitech??? :wow: |
Cytat:
|
Cytat:
Ale zdarza mi się praktycznie zawsze, że jak ktoś do mnie przychodzi i posiedzi trochę przy komputerze, to pyta - co to za myszka, bo rewelacyjnie się nią pracuje. A jest to ten model, o którym już kiedyś na forum wspominałem - paskudna z wyglądu, jak poniekąd słusznie kilka osób zauważyło, ale w użyciu.... Poezja w najczystszej postaci ;) |
Cytat:
coz.. ale logitechy tez sa dosc duze ;) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:35. |